Πέμπτη, 18 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: 5 τύποι «πρώην» που όλες οι γυναίκες έχουν συναντήσει
[Mama365]: 5 τύποι «πρώην» που όλες οι γυναίκες έχουν συναντήσει

[Mama365]: 5 τύποι «πρώην» που όλες οι γυναίκες έχουν συναντήσει

Το παρελθόν κάθε γυναίκας είναι ένας πολύτιμος θησαυρός που χαρίζει εμπειρίες, γνώσεις, μαθήματα αλλά και όμορφους ανθρώπους που κάποτε ερωτευθήκαμε και μοιραστήκαμε μαζί τους πολύτιμες στιγμές. Με κάποιους χωρίσαμε άσχημα, με άλλους παραμείναμε φίλοι, αλλά με όλους ζήσαμε στιγμές που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ!

Οι πρώην μας πολύ χοντρικά χωρίζονται σε 5 κατηγορίες που μάλλον έχουμε συναντήσει όλες οι γυναίκες! Εάν υπάρχουν κι άλλοι, όμως, που δεν έτυχε να γνωρίσουμε ή που μας διαφεύγουν, παρακαλώ να μας τους θυμίσετε!

Ο «ξεχνάω το ονοματάκι σου»

Είναι ο πρώην που κάποτε έλιωνε για εμάς, μας κυνήγησε, μας διεκδίκησε και τελικά μας κατέκτησε. Ή μάλλον, δεν μας κατέκτησε εντελώς. Απλώς υποκύψαμε για λίγο στις πιέσεις του κι έπειτα το σκάσαμε νύχτα γυρεύοντας την αληθινή αγάπη. Αν τον συναντήσουμε στο δρόμο μάλλον δεν θα τον αναγνωρίσουμε αμέσως, αλλά θα μας αναγνωρίσει εκείνος. Και τότε, θα ανακαλύψουμε πως δεν είχαμε ξεχάσει μόνο την ύπαρξή του αλλά και το όνομα του! Άβολο, αλλά συμβαίνει.

Ο «σε βλέπω κι αλλάζω τετράγωνο»

Είμαι σίγουρη πως όλες είχαμε έναν τέτοιον πρώην. Θυελλώδης έρωτας, έντονη προσωπικότητα, και αντιπροσωπευτικό παράδειγμα του «τα ετερώνυμα έλκονται». Μάλιστα, ήταν τόσο διαφορετικός από εμάς που οι καβγάδες μας έγραψαν ιστορία στην παρέα. Κάποια στιγμή, οι μικροί καθημερινοί τσακωμοί που έδιναν…. Πικάντικη γεύση στις ιδιαίτερες στιγμές μας, κατέληξαν να μας πληγώνουν και να μας πονάν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!