Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: 5 λόγοι που οι άπιστοι σύζυγοι δεν εγκαταλείπουν τον γάμο τους
[Mama365]: 5 λόγοι που οι άπιστοι σύζυγοι δεν εγκαταλείπουν τον γάμο τους

[Mama365]: 5 λόγοι που οι άπιστοι σύζυγοι δεν εγκαταλείπουν τον γάμο τους

Παλιότερα, το στερεοτυπικό μοντέλο του παντρεμένου ζευγαριού με τη γυναίκα να είναι δούλα και κυρά και τον σύζυγο να «είναι άντρας και το κέφι του θα κάνει», θεωρούταν… κανονικότητα! Ευτυχώς τα πράγματα έχουν αλλάξει και οι γυναίκες απαιτούν από το σύντροφό τους ισότητα, σεβασμό και αμοιβαία κατανόηση.

Αυτό, βέβαια, δε σημαίνει πως τελικά εκλείπουν οι εξωσυζυγικές σχέσεις. Μπορεί κάποιος από τους δύο, έπειτα από χρόνια γάμου, να παρασυρθεί από έναν καινούριο έρωτα. Όταν, δε, αυτό συμβαίνει στον σύζυγο, τα στατιστικά λένε πως σπάνια θα το παραδεχτεί ανοιχτά και θα προχωρήσει σε διαζύγιο για τους 5 παρακάτω λόγους:

Θεωρούν πως το σπίτι τους είναι το ασφαλές τους μέρος

«Το σπίτι μας είναι εκεί που βρίσκονται οι αγαπημένοι μας άνθρωποι» λέει μια παροιμία και έχει απόλυτο δίκιο! Οι άνθρωποι που μοιραζόμαστε την καθημερινότητά μας, εκείνοι που είναι δίπλα μας ακόμα κι όταν δεν αντέχουμε τον εαυτό μας ούτε εμείς οι ίδιοι, είναι το ασφαλές μας μέρος. Μας στηρίζουν και μας φροντίζουν, ενώ αγαπούν όχι μόνο τα προτερήματα αλλά και τα ελαττώματά μας.

Ακόμα, λοιπόν, κι αν ο έρωτας αποδημήσει από τη σχέση με τον σύντροφό μας, η αγάπη που μας ενώνει παραμένει σταθερή και αμετάβλητη. Μια καινούρια κατάκτηση, λοιπόν, όσο δελεαστική κι αν είναι, δύσκολα μπορεί να μας χαρίσει την ασφάλεια και τη σιγουριά που μας προσφέρει η οικογένειά μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!