Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
34 °C 7 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
28 °C 3 kmh
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: 5 καλοκαιρινά παιχνίδια για την εξοχή!
[Mama365]: 5 καλοκαιρινά παιχνίδια για την εξοχή!

[Mama365]: 5 καλοκαιρινά παιχνίδια για την εξοχή!

Ωραία τα μπάνια στην θάλασσα, αλλά ακόμα πιο ωραία τα παιχνίδια στη φύση, ειδικά όταν τα παιδιά έχουν και παρέα. Κι αν έχουν βαρεθεί το κρυφτό και το κυνηγητό, εμείς σας έχουμε ολοκαίνουργιες ιδέες για δραστηριότητες στην ύπαιθρο που υπόσχονται να τα ενθουσιάσουν! Δείτε τι θα χρειαστείτε για να τις οργανώσετε και προετοιμάστε τα παιδιά για τα πιο διασκεδαστικά καλοκαιρινά απογεύματα.

Φτιάξτε στοχοβολές με μπαλόνια νερού

(πηγή: landeeseelandeedo.com )
Βρείτε μία παλιά σκάλα και σε κάθε σκαλί της κολλήστε ένα χαρτί στο οποίο θα αναγράφονται οι πόντοι νίκης. Στη συνέχεια, γεμίστε μπόλικα μπαλόνια νερού και μοιράστε τα στα παιδιά. Πείτε τους να πάρουν σειρά και να πετούν το ένα μετά το άλλο μπαλόνια, ενδιάμεσα από τα σκαλιά. Νικητής θα είναι αυτός που με τα μπαλόνια του θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους.

Φτιάξτε τους ένα γιγαντιαίο Jenga

(πηγή: abeautifulmess.com )
Τι υλικά μπορεί να έχετε εκεί στην εξοχή που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για το Jenga σας; Ομοιόμορφα κομμάτια από μικρές τάβλες ίσως; Ή κομμάτια από αφρολέξ;

Βάψτε τις άκρες τους και στοιβάξτε τα σε μορφή Jenga, όπως στις φωτογραφίες, και στη συνέχεια καλέστε τα παιδιά να συμμετέχουν σε ένα πρωτότυπο παιχνίδι ισορροπίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!