Τρίτη, 16 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: 15 ευχαριστώ στον πατέρα του παιδιού μου
[Mama365]: 15 ευχαριστώ στον πατέρα του παιδιού μου

[Mama365]: 15 ευχαριστώ στον πατέρα του παιδιού μου

Λένε πως ένας καλός πατέρας στηρίζει, φροντίζει και αγαπά πρώτα απ’ όλα την μητέρα. Φέρνει στην οικογένεια ισορροπία και διατηρεί την ασφάλεια που χρειάζονται τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς. Και μπορεί μερικές φορές να γκρινιάζουμε όταν ο μπαμπάς του σπιτιού δεν πλένει τα πιάτα ή δεν πάει τα παιδιά για ποδήλατο τις Κυριακές, όμως όλες αναγνωρίζουμε πως χωρίς τον άνθρωπό μας στο πλάι μας, τίποτα δεν θα ήταν τόσο εύκολο.

Γι’ αυτό κι εγώ, λόγω της ημέρας, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πατέρα του παιδιού μου διότι πρώτα απ’ όλα φροντίζει κι αγαπά εμένα.

Σ’ ευχαριστώ που με διάλεξες για μάνα των παιδιών σου. Όσο κι αν ήθελα παιδί, ποτέ δεν θα το αποφάσιζα αν δεν ήμουν σίγουρη πως ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου θα μπορέσει να σταθεί σαν βράχος στην οικογένειά μας.

Σ’ ευχαριστώ που ήσουν δίπλα μου στη γέννα. Δεν ξέρω αν θα είχα αντέξει τις δώδεκα ώρες πόνου και αγωνίας μέχρι να καλωσορίσουμε την κόρη μας στον κόσμο.

Σ’ ευχαριστώ που ποτέ δεν παρεξήγησες τα νεύρα ή την ανασφάλεια που ένιωσα όταν επέστρεψα από το μαιευτήριο στο σπίτι.

Σ’ ευχαριστώ που μου έλεγες κάθε πρωί πως είμαι η καλύτερη μαμά του κόσμου. Τα λόγια σου μου έδιναν πάντα δύναμη να γίνομαι καλύτερη, παρόλο που δεν σου το’ πα ποτέ έως τώρα.

Σ’ ευχαριστώ που ακόμα και σήμερα, παρόλο που δεν θυμίζω σε τίποτα την όμορφη κοπέλα που γνώρισες, με βρίσκεις όμορφη και μου το λένε τα μάτια σου κάθε φορά που με κοιτάς με τρυφερότητα.

Σ’ ευχαριστώ που παίζεις με την κόρη μας, ακόμα κι όταν είσαι κουρασμένος ή αγχωμένος από τη δουλειά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!