Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: Το 11χρονο κορίτσι που «έφυγε» από καρκίνο αλλά μας άφησε το υπέροχο βιβλίο που έγραψε
[Mama365]: Το 11χρονο κορίτσι που «έφυγε» από καρκίνο αλλά μας άφησε το υπέροχο βιβλίο που έγραψε

[Mama365]: Το 11χρονο κορίτσι που «έφυγε» από καρκίνο αλλά μας άφησε το υπέροχο βιβλίο που έγραψε

Το γλυκύτατο αυτό κορίτσι, σε ηλικία μόλις 11 ετών, έφυγε από αυτόν τον κόσμο λόγω μιας αρρώστιας που την πολέμησε με γενναιότητα. Πριν μας αφήσει για πάντα, όμως, πρόλαβε να βάλει το λιθαράκι της γράφοντας ένα βιβλίο για τα όνειρα με τίτλο «Τα όνειρα εξαφανίστηκαν», τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες «Η φλόγα».

«Να αρχίζεις ό,τι μπορείς να κάνεις ή ονειρεύεσαι πως θα ήθελες να κάνεις. Η τόλμη χαρίζει ευφυΐα, μαγεία και δύναμη. Μόνο έτσι μπορείς να πας και στη χώρα των ονείρων», γράφει η Κωνσταντίνα στο βιβλίο της στέλνοντας το καλύτερο μήνυμα ζωής.

Εντυπωσιακό, επίσης, είναι πως ήθελε να επιμεληθεί η ίδια την εικονογράφηση του βιβλίου της και γι’ αυτό σκίτσαρε τους τέσσερις βασικούς ήρωες. Δυστυχώς, όμως, υποτροπίασε τον Φεβρουάριο, με αποτέλεσμα την εικονογράφηση να κάνει ο σκιτσογράφος Δημήτρης Δημαρέλος, βασιζόμενος στα πρωτότυπα σκίτσα της Κωνσταντίνας, η οποία μας άφησε τον Ιούνιο του 2019.

Μιλώντας στην Espresso ο πατέρας της 11χρονης, ανέφερε ότι «η Κωνσταντίνα ξεκίνησε την ιστορία της στα 8. Είχε μία ιδέα και τις σκέψεις της τις έγραφε σε ένα χαρτί και μας τις διάβαζε. Τότε της πρότεινα να μου τις υπαγορεύει και να τις γράφω στον υπολογιστή. Κάποια στιγμή άφησε το παραμύθι στη μέση και το έπιασε ξανά λίγο αφότου διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο στις 17 Ιουλίου 2018.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!