Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΓΥΝΑΙΚΑ - ΠΑΙΔΙ | [Mama365]: 10 αντικείμενα στο σπίτι που πρέπει να καθαρίζετε κάθε μέρα
[Mama365]: 10 αντικείμενα στο σπίτι που πρέπει να καθαρίζετε κάθε μέρα

[Mama365]: 10 αντικείμενα στο σπίτι που πρέπει να καθαρίζετε κάθε μέρα

Μπορεί να θεωρούμαστε έχουμε πάρει διδακτορικό στα θέματα της καθαριότητας του νοικοκυριού, όμως, αναπόφευκτα, κάποια πράγματα στα οποία δεν πάει ο νους μας, μας ξεφεύγουν. Αναθεωρήστε, λοιπόν, για τις καθημερινές δουλειές που πρέπει να κάνετε στο σπίτι και βάλτε στο πρόγραμμα την καθαριότητα αυτών των δέκα αντικειμένων. Αν και κάποια δεν σας «γεμίζουν» το μάτι, είναι πηγή πολλών μικροβίων που μπορεί ακόμα και ν’ απειλούν την υγεία της οικογένειάς σας.

Τον πάγκο της κουζίνας

Είναι το μέρος στο οποίο ακουμπάμε τις σακούλες του σούπερ μάρκετ, τα λαχανικά, τα φρούτα, κόβουμε το ψωμί… Και η λίστα δεν έχει τελειωμό. Φυσικά, αυτό τον κάνει ένα από τα σημεία με τα περισσότερα μικρόβια, γι’ αυτό ο καθημερινός καθαρισμός του επιβάλλεται. Με ένα βετέξ και λίγο υγρό καθαριστικό πιάτων, ξεγνοιάσατε!

Τα πετσετάκια της κουζίνας

Τα χρησιμοποιείτε όλη μέρα, κάθε μέρα, με αποτέλεσμα να είναι – ακόμα κι αν δεν το πιστεύετε- το πιο μολυσμένο σημείο μέσα στην κουζίνα σας, σύμφωνα με σχετικές έρευνες . Φροντίζετε, λοιπόν, να τ’ αλλάζετε καθημερινά για να κρατάτε τα μικρόβια μακριά.
Την είσοδο του σπιτιού

Δεν χρειάζεται να σφουγγαρίζετε καθημερινά όλο το σπίτι-  θα ήταν παράλογο να το προτείναμε αυτό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: MAMA365

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!