Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Ζουράρις εναντίον Αμβρόσιου: Το φασισταριό να πάει να κλειστεί σε μοναστήρι, να σώσει ό,τι απέμεινε
[Lifo]: Ζουράρις εναντίον Αμβρόσιου: Το φασισταριό να πάει να κλειστεί σε μοναστήρι, να σώσει ό,τι απέμεινε

[Lifo]: Ζουράρις εναντίον Αμβρόσιου: Το φασισταριό να πάει να κλειστεί σε μοναστήρι, να σώσει ό,τι απέμεινε

Τι απαντά ο μητροπολίτης

Με βαρείς χαρακτηρισμούς για τον μητροπολίτη Αμβρόσιο απάντησε ο ο υφ. Παιδείας και Θρησκευμάτων Κ. Ζουράρις σε σχετική ερώτηση που του έγινε σε συνέντευξη του στο ραδιόφωνο του Alpha.

 «Με τον γέρο τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο δεν γίνεται «να τα έχω καλά». Με τον «παλιό χωροφύλακα». Το «φασισταριό». Αντί να πάει σε ένα μοναστήρι να κλειστεί και να σώσει ό, τι απέμεινε από την ψυχή του στα υπόλοιπα χρόνια που του χαρίζει ο Θεός, λέει αυτές τις αηδίες. Ο Αρχιεπίσκοπος τον στήριξε γιατί είναι γεροντάκι ο Αιγιαλείας, είναι μητροπολίτης και μπορεί να του ξεφεύγει και να λέει και κανένα σωστό. Δεν υπήρχε τίποτα το χριστιανικό με την έννοια της πραότητας, της καταλλαγής, δεν υπήρχε τίποτα το χριστιανικό πχ (όπως) από τον διάλογο του Χριστού με την πόρνη στην Κανά. Τί να σου πω δηλαδή; Σαν τζιχαντιστής μιλούσε», είπε ο κ. Ζουράρις.

Η τοποθέτηση του αυτή συνάντηση την αντίδραση του μητροπολίτη ο οποίος σχολίασε με ειρωνεία, με εκτενές κείμενο στο blog του:

«Ευγνωμονούμε τον Εξοχώτατο Υφυπουργό της Παιδείας ΚΥΡΙΟ Κωνστ. Ζουράρι, τον φίλο και υπερασπιστή των ομοφυλοφίλων (βλ. σχετική ψηφοφορία στη Βουλή), για όσα είπε δημοσίως για την ελαχιστότητά μας σήμερα σε ραδιοφωνική εκπομπή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!