Δευτέρα, 28 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Lifo]: Το YouTube θέλει να σας βοηθήσει να σταματήσετε να βλέπετε YouTube
[Lifo]: Το YouTube θέλει να σας βοηθήσει να σταματήσετε να βλέπετε YouTube

[Lifo]: Το YouTube θέλει να σας βοηθήσει να σταματήσετε να βλέπετε YouTube

Το YouTube ετοιμάζεται να λανσάρει μια σειρά από ρυθμίσεις ελέγχου που θα σας επιτρέπουν να ορίσετε όρια στις προβολές σας ή να λαμβάνετε υπενθυμίσεις για να κάνετε κι ένα διάλειμμα από το binge watching.

Το YouTube θέλει να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε λιγότερα βίντεο. Το νέο σετ ρυθμίσεων που πρόκειται να ενσωματωθεί στην επόμενη ενημέρωση της εφαρμογής για κινητά, θα επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν πόσο χρόνο περνούν βλέποντας βίντεο στην πλατφόρμα.

Όλο αυτό, μέρος υποτίθεται της νέας πρωτοβουλίας της εταιρείας σχετικά με την ψηφική ευεξία, αποτελεί το πρώτο της μεγάλο βήμα προς μια εποχή, που όπως τόλμησε να τονίσει ο Σούνταρ Πιτσάι, η σπουδαία τεχνολογία θα πρέπει να βελτιώνει τη ζωή, όχι να αποσπά την προσοχή από αυτήν.

Γι’ αυτό, λοιπόν, το YouTube της Google θα είναι η πρώτη εφαρμογή που θα λέει πραγματικά στους χρήστες να σταματούν να βλέπουν βίντεο και να κάνουν κάτι άλλο. Θα επιτρέπει στους χρήστες να ορίζουν χρονικούς περιορισμούς και στη συνέχεια να λαμβάνουν ειδοποιήσεις αν συνεχίζουν να το παρακάνουν με το binge watching.

Με τη ρύθμιση «Take a Break», που βρίσκεται στις Ρυθμίσεις εφαρμογής για κινητά, οι χρήστες μπορούν να ορίσουν μια υπενθύμιση για κάθε 15, 30, 60, 90 ή 180 λεπτά, οπότε το βίντεο θα σταματήσει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!