Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Τα Ξενοδοχεία Χανδρή δημιουργούν το Athens Marriott
[Lifo]: Τα Ξενοδοχεία Χανδρή δημιουργούν το Athens Marriott

[Lifo]: Τα Ξενοδοχεία Χανδρή δημιουργούν το Athens Marriott

Το εμπορικό σήμα Marriott Hotels επιστρέφει το 2018 στην Αθήνα μετά τη συμφωνία της Marriott International με τα Ξενοδοχεία Χανδρής

Το εμπορικό σήμα Marriott Hotels επιστρέφει το 2018 στην Αθήνα μετά τη συμφωνία της Marriott International με τα Ξενοδοχεία Χανδρής.

Η συμφωνία περιλαμβάνει την ανακαίνιση και τη μετονομασία του γνωστού ξενοδοχείου «Metropolitan» στη Λεωφ. Συγγρού σε «Athens Marriott».

Η προγραμματισμένη ανακαίνιση ύψους 15 εκατ. δολαρίων αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί έως το 2018, ενώ το νέο ξενοδοχείο θα διαθέτει συνολικά 366 δωμάτια.

Η υπογραφή της συνεργασίας με το ξενοδοχείο Metropolitan, υπογραμμίζει την επιθυμία της Marriott να συνεργαστεί με ιδιοκτήτες, ώστε να διευρύνει τα 30 εμπορικά σήματά της σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με τα Ξενοδοχεία Χανδρή, τα οποία έχουν ισχυρή ιστορία στον κλάδο της φιλοξενίας και μοιράζονται το όραμά μας για καινοτομία. Είμαστε επίσης περήφανοι, που μας επέλεξαν ως την πρώτη συνεργασία τους με ένα διεθνές εμπορικό σήμα», σύμφωνα με τον Carlton Ervin, γενικό διευθυντή Ανάπτυξης της Marriott International στην Ευρώπη. «Το πλάνο τους για μια σημαντική ανακαίνιση σε αυτό το ξενοδοχείο, υπογραμμίζει την κοινή μας εμπιστοσύνη στη δυναμική ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία της Ελλάδας».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!