Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Βρετανία: Σχέδια κατασκευής οικιστικού έργου με ξενοδοχεία, καταστήματα και 2.215 διαμερίσματα έξω από το Μάντσεστερ
[Lifo]: Βρετανία: Σχέδια κατασκευής οικιστικού έργου με ξενοδοχεία, καταστήματα και 2.215 διαμερίσματα έξω από το Μάντσεστερ

[Lifo]: Βρετανία: Σχέδια κατασκευής οικιστικού έργου με ξενοδοχεία, καταστήματα και 2.215 διαμερίσματα έξω από το Μάντσεστερ

Κινεζική κατασκευαστική εταιρία υπέγραψε συμφωνία ύψους 105 εκατ. δολαρίωνγια το μεγαλύτερο οικιστικό έργο στη Βρετανία

Ο κινεζικός κατασκευαστικός κολοσσός Beijing Construction Engineering Group (BCEG) υπέγραψε συμφωνία με μια βρετανική εταιρία ακινήτων για την ανάπτυξη του μεγαλύτερου οικιστικού έργου στη Βρετανία, όπως ανακοίνωσαν σήμερα οι δύο εταιρίες.

Η BCEG υπέγραψε συμβόλαιο αξίας 85 εκατ. λιρών (105 εκατ. δολαρίων) με τον βρετανικό όμιλο Scarborough. Η κινεζική εταιρία θα αναλάβει την πρώτη φάση κατασκευής του Μίντλγουντ Λοκς, του μεγαλύτερου οικιστικού έργου στη Βρετανία.

Ο Κέβιν ΜακΚέιμπ, πρόεδρος του Scarborough Group, δήλωσε ότι το έργο, που βρίσκεται στο Σάλφορντ, στα περίχωρα του Μάντσεστερ, καλύπτει μια έκταση 110.000 τετραγωνικών μέτρων και θα κοστίσει 400 εκατ. λίρες (495 εκατ. δολάρια). Περιλαμβάνει 2.215 διαμερίσματα, ξενοδοχεία, κτίρια γραφείων καθώς και εγκαταστάσεις αναψυχής και καταστήματα.

«Είμαστε υπεύθυνοι για το σχεδιασμό και την κατασκευή 571 διαμερισμάτων. Η πρώτη φάση του έργου καλύπτει μια περιοχή 47.000 τετραγωνικών μέτρων. Επιβεβαιώθηκε ότι είμαστε ο προτιμητέος ανάδοχος για όλο το έργο και θα έχουμε ενεργό ρόλο στις επόμενες φάσεις της κατασκευής», δήλωσε ο Τζενγκ Πενγκ, πρόεδρος της BCEG International.

Η BCEG, που απασχολεί 20.000 εργαζομένους σε όλο τον κόσμο και έχει παραρτήματα σε 27 χώρες και περιοχές, κατατάσσεται ανάμεσα στους 250 μεγαλύτερους αναδόχους του κόσμου βάσει εσόδων τα τελευταία 23 χρόνια.

Η εταιρία μπήκε στη βρετανική αγορά το 2013 όταν υπέγραψε συμφωνία με βρετανικές επιχειρήσεις για την ανάπτυξη της επιχειρηματικής περιοχής γύρω από το αεροδρόμιο του Μάντσεστερ, ένα από τα μεγαλύτερα κατασκευαστικά έργα στη χώρα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!