Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Βούτσης για μετατάξεις στη Βουλή: Ξέρουμε «πολύ καλά» για τους προηγούμενους
[Lifo]: Βούτσης για μετατάξεις στη Βουλή: Ξέρουμε «πολύ καλά» για τους προηγούμενους

[Lifo]: Βούτσης για μετατάξεις στη Βουλή: Ξέρουμε «πολύ καλά» για τους προηγούμενους

Την έντονη αντίδραση του εξέφρασε ο Νίκος Βούτσης, για τη φημολογία προσλήψεων ή μετατάξεων συγγενικών προσώπων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε υπηρεσίες του κοινοβουλίου

Την έντονη αντίδραση του εξέφρασε ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης , για τη φημολογία προσλήψεων ή μετατάξεων συγγενικών προσώπων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σε υπηρεσίες του κοινοβουλίου .

«Θα ήταν απολύτως άδικο για μία-δύο-τρεις περιπτώσεις που πιθανώς υπάρχουν για βαθμό συγγένειας» να δημιουργείται η εντύπωση μη αξιοκρατικών κριτηρίων, είπε ο κ. Βούτσης, όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Καθημερινή». Απαντώντας στις περιρρέουσες επικρίσεις για μετατάξεις υπαλλήλων προσκείμενων στον ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, ο κ. Βούτσης διέψευσε κατηγορηματικά αυτά τα σενάρια λέγοντας: «Δεν αισθάνομαι απολογούμενος για οτιδήποτε έχουν ήδη καταγραφεί, σαν δήθεν ορυμαγδός τοποθετήσεων».

Ο ίδιος εξήγησε ότι, αν και η ολοκλήρωση των μετατάξεων γίνεται στην παρούσα προεκλογική συγκυρία, είχε δρομολογηθεί εδώ και μήνες και η όποια καθυστέρηση οφείλεται σε γραφειοκρατικούς λόγους. Για τις προσλήψεις, ο Πρόεδρος της Βουλής υποστήριξε ότι όλα γίνονται με διαφάνεια και αξιοκρατία, διαβεβαιώνοντας πως δεν υπήρξαν υπερβολές.

Ο κ. Βούτσης ξεκαθάρισε ότι δεν προτίθεται να μπει σε διαδικασία δημοσιοποίησης της λίστας ονομάτων με τους εργαζόμενους στη Βουλή: «Προσωπικά θα έλεγα ότι δεν είναι παραδεκτό, είναι εντελώς απαράδεκτο το να δημιουργούμε εντυπώσεις και πολιτικές αντιπαραθέσεις με λίστες ονομάτων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!