Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Βλάβη στο αεροσκάφος που μετέφερε τον Αναστασιάδη στην Κύπρο – Επέστρεψε στη Νέα Υόρκη
[Lifo]: Βλάβη στο αεροσκάφος που μετέφερε τον Αναστασιάδη στην Κύπρο – Επέστρεψε στη Νέα Υόρκη

[Lifo]: Βλάβη στο αεροσκάφος που μετέφερε τον Αναστασιάδη στην Κύπρο – Επέστρεψε στη Νέα Υόρκη

Στη Νέα Υόρκη επέστρεψε το ιδιωτικό αεροσκάφος που μετέφερε τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, και την κυπριακή αποστολή που συμμετείχε στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ

Στη Νέα Υόρκη επέστρεψε το ιδιωτικό αεροσκάφος που μετέφερε τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη , και την κυπριακή αποστολή που συμμετείχε στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, μετά τη βλάβη που παρουσιάστηκε το Σάββατο.

Το αεροσκάφος αναχώρησε από το αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, όταν έπειτα από τρεις ώρες πτήσης, κι ενώ βρισκόταν πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό, διαπιστώθηκε ρήγμα στον ανεμοθώρακα του πιλοτηρίου.

Καθώς η Νέα Υόρκη ήταν πιο κοντά από τη Βρετανία, προτιμήθηκε για λόγους ασφαλείας το αεροπλάνο να επιστρέψει στη Νέα Υόρκη.

Ο Κύπριος Πρόεδρος και η κυπριακή αποστολή επέστρεψαν το βράδυ στο ξενοδοχείο, και σήμερα θα αποφασιστεί πώς θα επιστρέψουν στην Κύπρο, σύμφωνα με το offsite.com.cy.

Τον Νίκο Αναστασιάδη συνοδεύουν η σύζυγους, Άντρη Αναστασιάδη, ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Χριστοδουλίδης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου και υπηρεσιακοί παράγοντες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!