Παρασκευή, 28 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: ΒΙΝΤΕΟ – H παρέμβαση του εκνευρισμένου Τσίπρα με την οποία ζήτησε επανάληψη της ψηφοφορίας στο Συνέδριο
[Lifo]: ΒΙΝΤΕΟ – H παρέμβαση του εκνευρισμένου Τσίπρα με την οποία ζήτησε επανάληψη της ψηφοφορίας στο Συνέδριο

[Lifo]: ΒΙΝΤΕΟ – H παρέμβαση του εκνευρισμένου Τσίπρα με την οποία ζήτησε επανάληψη της ψηφοφορίας στο Συνέδριο

“Αν είναι αυτή η βούληση του Συνεδρίου, πάσο! Αλλά να ξέρουμε τι ψηφίζουμε.”

Μια από τις πιο έντονες και συζητημένες στιγμές του Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ που ολοκληρώθηκε χθες, ήταν αυτή κατά την οποία ο Αλέξης Τσίπρας έκανε παρέμβαση σχετικά με την ποσόστωση του 25% των μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής.

Ο Πρωθυπουργός εισηγήθηκε στην ποσόστωση του 25% των μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος να μην προσμετρώνται οι βουλευτές, αλλά μόνον όσοι έχουν κυβερνητική θέση.

Ωστόσο, στην ψηφοφορία που ακολούθησε, η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα δεν εγκρίθηκε και καταψηφίστηκε και προκρίθηκε η πρόταση που συμπεριλάμβανε στην ποσόστωση και τους βουλευτές. Το γεγονός προκάλεσε την παρέμβαση του Πρωθυπουργού που έφερε στιγμιαία ένταση και αντιδράσεις από τους Συνέδρους και τους βουλευτές.

Ο Πρωθυπουργός είπε ότι ενδεχομένως δεν έγινε αντιληπτό ακριβώς το περιεχόμενο της πρότασης που ετέθη προς ψηφοφορία και το οποίο ήταν αντίθετο στο πνεύμα της δικής του εισήγησης. “Να ξέρουμε τι ψηφίζουμε.” είπε και στη συνέχεια ζήτησε να υπάρξει νέα συζήτηση και να τεθεί η πρόταση σε νέα ψηφοφορία και κάλεσε για να γίνουν δύο τοποθετήσεις υπέρ και δύο κατά και να επαναληφθεί η ψηφοφορία.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!