Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Βαρβιτσιώτης: Έδωσε διευκρινήσεις για τα 125 ακίνητα στο Πόθεν Έσχες
[Lifo]: Βαρβιτσιώτης: Έδωσε διευκρινήσεις για τα 125 ακίνητα στο Πόθεν Έσχες

[Lifo]: Βαρβιτσιώτης: Έδωσε διευκρινήσεις για τα 125 ακίνητα στο Πόθεν Έσχες

Διευκρινήσεις για να μη «να μη δημιουργούνται εντυπώσεις» έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός εξωτερικών σχετικά με ακίνητα στο Πόθεν Έσχες

Διευκρινήσεις για τα 125 ακίνητα στο Πόθεν Έσχες έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης .

«Για να μη δημιουργούνται εντυπώσεις τα “125 ακίνητα” που αναγράφονται στο Πόθεν Έσχες μου δεν είναι ουσιαστικά 125 ακίνητα, αλλά ως επί το πλείστον εγγραφές σε 1 ακίνητο με παλιούς χώρους – αποθήκες» ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης. Σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό «Θέμα 104,6».
Ο κ. Βαρβιτσιώτης εξήγησε ότι πρόκειται για «115 εγγραφές δηλαδή, σε 1 ακίνητο στο κέντρο της Αθήνας, το πατρικό του πατέρα μου, το οποίο έχει γίνει κτίριο γραφείων, στο οποίο κάθε δωμάτιο φαίνεται σαν μία εγγραφή. Οπότε έχω σε αυτό το 3% ως κυριότητα και το 11% ως ψιλή κυριότητα σε κάθε μικρό γραφειάκι. Δεν έχω βίλες, ακίνητα κ.λπ. Δεν θα ντρεπόμουν καθόλου αν τα είχα. Αλλά δεν έχω»

Σε ό,τι αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Βαρβιτσιώτης επανέλαβε πως «είναι μια κακή συμφωνία» και προσέθεσε: «Κάνουμε συνεχή διαβήματα στην άλλη πλευρά, επισημαίνοντας τις παραβιάσεις τους στη Συμφωνία των Πρεσπών. Είμαστε υπέρ της διεύρυνσης της ΕΕ στα Δυτικά Βαλκάνια και υποστηρίζουμε τη Διακήρυξη της Θεσσαλονίκης του 2003.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!