Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
14 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
11 °C 3 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Βακάκης (Jumbo): Είμαστε κακομαθημένος λαός,γι’ αυτό και οι πολιτικοί φοβούνται να μας πουν την αλήθεια
[Lifo]: Βακάκης (Jumbo): Είμαστε κακομαθημένος λαός,γι’ αυτό και οι πολιτικοί φοβούνται να μας πουν την αλήθεια

[Lifo]: Βακάκης (Jumbo): Είμαστε κακομαθημένος λαός,γι’ αυτό και οι πολιτικοί φοβούνται να μας πουν την αλήθεια

«Η Ελλάδα πτώχευσε γιατί υπηρετεί πτωχευμένες ιδέες», δήλωσε ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας καταστημάτων Jumbo, Απόστολος Βακάκης, κάνοντας λόγο για πολιτισμικό πρόβλημα και όχι πολιτικό.

Μιλώντας στην Ένωση Θεσμικών Επενδυτών, αναφέρθηκε στη βελτίωση των οικονομικών επιδόσεων της αλυσίδας για μία ακόμη χρονιά, παρά το γεγονός ότι η αγορά στην Ελλάδα βρίσκεται σε τέλμα. Οι επιδόσεις σε Ρουμανία, Βουλγαρία, Κύπρο κάνουν τη διαφορά και αποτελούν πλέον το βασικό πεδίο δράσης της εταιρίας, αφού όπως επισημαίνει ο κ. Βακάκης «η Ελλάδα έχει πιάσει ταβάνι».

Χαρακτήρισε την ελληνική οικονομία και αγορά «τρύπια σαμπρέλα», τονίζοντας πως «της βάζεις αέρα, αλλά μετά από λίγο τον χάνει». Σύμφωνα με τον κ. Βακάκη, το διάστημα από την 1η Ιουλίου 2017 έως 20 Αυγούστου 2017 ήταν καλό για την εταιρεία στην Ελλάδα, λόγω ίσως και του κλεισίματος της αξιολόγησης και του τουρισμού, αλλά μετά η «σαμπρέλα» άρχισε να χάνει και η αύξηση εξανεμίστηκε.

Ακόμα, σημείωσε πως «η Ελλάδα πτώχευσε γιατί υπηρετεί πτωχευμένες ιδέες. Το πρόβλημα δεν είναι πολιτικό αλλά πολιτισμικό. Είμαστε κακομαθημένος λαός, γι’ αυτό και οι πολιτικοί φοβούνται να μας πουν την αλήθεια. Είμαστε πάντα εκτός στόχων αλλά αν δει κανείς τι πολιτικές ακολουθούνται δεν είναι έκπληξη ότι είμαστε εκτός στόχων.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!