Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Lifo]: Ο Τζορτζ Όργουελ είχε έγκριση από την σύζυγό του να συνευρίσκεται με την ερωμένη του
[Lifo]: Ο Τζορτζ Όργουελ είχε έγκριση από την σύζυγό του να συνευρίσκεται με την ερωμένη του

[Lifo]: Ο Τζορτζ Όργουελ είχε έγκριση από την σύζυγό του να συνευρίσκεται με την ερωμένη του

Η σύζυγος του Όργουελ του είχε πει ότι μπορεί να συνευρίσκεται με μια φίλη του δυο φορές τον χρόνο

Ο Τζορτζ Όργουελ έγραψε σε μια φίλη του ότι θα μπορούσαν να συνευρίσκονται δύο φορές τον χρόνο με την έγκριση της συζύγου του, αποκαλύπτουν επιστολές που έχει στην κατοχή του ο γιος του.

Ο Βρετανός συγγραφέας συνάντησε την Μπρέντα Σάλκελντ λίγα χρόνια πριν από την πρώτη εκδοτική επιτυχία του «Down and Out in Paris and London» το 1933 η οποία και τον επηρέασε στο γράψιμό του, σύμφωνα με τις επιστολές που ήρθαν στο φως σχεδόν 70 χρόνια μετά τον θάνατό του και επικαλείται σημερινό δημοσίευμα των The Times.

Ο Όργουελ είπε στην Σάλκελντ πως η πρώτη σύζυγός του, Αϊλίν Ο’Σόνεσι, κατανοεί τις επιθυμίες του και «επιθυμεί να μπορώ να κοιμάμαι μαζί σου περίπου δύο φορές τον χρόνο, ώστε να είμαι ευτυχισμένος».

Σε μια επιστολή που είχε γραφτεί νωρίτερα έλεγε: «Δεν ξέρω αν έχεις αντιληφθεί ποτέ πόσα πολλά σημαίνεις για μένα. Εξάλλου είπες πως νομίζεις ότι θα αποκτήσεις εν τέλει εραστή, και αν είναι έτσι δεν βλέπω γιατί αυτός δεν θα μπορούσε να είμαι εγώ».

Συνέχισε να της γράφει μέχρι το 1949 -ακριβώς πριν από τον δεύτερο γάμο του και μερικές εβδομάδες μόλις πριν από τον θάνατό του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!