Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Ο Τζέφρι Έπσταϊν κρατούσε αιχμάλωτα και κακοποιούσε ανήλικα κορίτσια στις Παρθένες Νήσους
[Lifo]: Ο Τζέφρι Έπσταϊν κρατούσε αιχμάλωτα και κακοποιούσε ανήλικα κορίτσια στις Παρθένες Νήσους

[Lifo]: Ο Τζέφρι Έπσταϊν κρατούσε αιχμάλωτα και κακοποιούσε ανήλικα κορίτσια στις Παρθένες Νήσους

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και χρηματιστής κατηγορείται πως κρατούσε αιχμάλωτα κορίτσια ηλικίας μέχρι και 12 ετών στα ιδιωτικά νησιά του, προκειμένου να τις κακοποιεί σεξουαλικά ενώ έκανε επίσης trafficking

O χρηματιστής Τζέφρι Έπσταϊν κακοποίησε σεξουαλικά κορίτσια ηλικίας μέχρι και 12 ετών στα ιδιωτικά νησιά του, σύμφωνα με τον εισαγγελέα των Αμερικανικών Παρθένων Νήσων.

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, ο οποίος πέθανε στη φυλακή τον Αύγουστο του 2019 εν αναμονή της δίκης του για υποθέσεις κατάχρησης που χρονολογούνται πίσω στο 2005, φέρεται να εμπλεκόταν επίσης σε trafficking κοριτσιών μέχρι πολύ πρόσφατα, συγκεκριμένα το 2018.

Η αγωγή εναντίον του αναφέρει πως τα κορίτσια «παρασύρονταν και στρατολογούνταν» στο σπίτι του στην Καραϊβική όπου εξαναγκάζονταν να κάνουν σεξ.

Πρόκειται για την πρώτη αγωγή εναντίον του Έπσταϊν στις Παρθένες Νήσους, η οποία στοχεύει σε κατάσχεση μέρους της 577 εκατ. δολαρίων περιουσίας του και τα δυο ιδιωτικά νησιά του, Little Saint James και Great Saint James, η αξία των οποίων υπολογίζεται σε 86 εκατ. δολάρια.

«Ο Έπσταϊν ξεκάθαρα χρησιμοποιούσε τις Παρθένες Νήσους και τις κατοικίες του στα νησιά για να μπορεί να καλύπτει και να επεκτείνει εκεί τις δραστηριότητές του. Μαζί με τον συνεργάτη του, εμπορεύονταν ανήλικα κορίτσια στις Παρθένες Νήσους, τα κρατούσαν αιχμάλωτα και τα κακοποιούσαν σεξουαλικά, προκαλώντας τους σωματικό, πνευματικό και συναισθηματικό πόνο», ανέφερε ο εισαγγελέας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!