Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Tweet Tσίπρα για τις εξελίξεις στη Βρετανία: «Θλιβερή μέρα το κλείσιμο του κοινοβουλίου – Επιζήμιο το άτακτο Brexit»
[Lifo]: Tweet Tσίπρα για τις εξελίξεις στη Βρετανία: «Θλιβερή μέρα το κλείσιμο του κοινοβουλίου – Επιζήμιο το άτακτο Brexit»

[Lifo]: Tweet Tσίπρα για τις εξελίξεις στη Βρετανία: «Θλιβερή μέρα το κλείσιμο του κοινοβουλίου – Επιζήμιο το άτακτο Brexit»

Ο Αλέξης Τσίπρας σχολίασε μέσω Twitter της εξελίξεις στη Μεγάλη Βρετανία και τάχθηκε κατά ενός άτακτου Brexit

O Αλέξης Τσίπρας τοποθετήθηκε μέσω Twitter για όσα συμβαίνουν στη Μεγάλη Βρετανία και εξέφρασε την αντίθεση του σε ένα άτακτο Brexit .

O πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει «θλιβερή μέρα για την πρώτη σύγχρονη ευρωπαϊκή κοινοβουλευτική δημοκρατία» το κλείσιμο του βρετανικού Κοινοβουλίου από τον πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον ενώ εξέφρασε την αλληλεγγύη του στο Εργατικό Κόμμα και όσους αντιτάσσονται στο άτακτο Brexit.

Σε δυο διαδοχικές αναρτήσεις στο Twitter, ο Αλέξης Τσίπρας σημειώνει:

«Το κλείσιμο του Βρετανικού Κοινοβουλίου από τον Πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον σηματοδοτεί μία θλιβερή μέρα για την πρώτη σύγχρονη ευρωπαϊκή κοινοβουλευτική δημοκρατία.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους Εργατικούς και σε όλες τις προοδευτικές δυνάμεις που αντιτάσσονται σε αντιδημοκρατικές πρακτικές και σε ένα άτακτο Brexit, που θα είναι επιζήμιο για όλους».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!