Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Τσίπρας: To 2020 θα ρίξουμε στο 11% τον ΦΠΑ στη διαμονή
[Lifo]: Τσίπρας: To 2020 θα ρίξουμε στο 11% τον ΦΠΑ στη διαμονή

[Lifo]: Τσίπρας: To 2020 θα ρίξουμε στο 11% τον ΦΠΑ στη διαμονή

Για μείωση του ΦΠΑ στη διαμονή έκανε λόγο ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων

Ο Αλέξης Τσίπρας δεσμεύτηκε για τη μείωση από το 13% στο 11% του ΦΠΑ στη διαμονή κατά την ομιλία του στην Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ .

«Tο brand name της Ελλάδας είναι και πάλι πολύ ισχυρό», είπε ο πρωθυπουργός, μιλώντας στην Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ, σημείωσε ότι οι εκλογές ήταν έξω από τον σχεδιασμό του, προέκυψαν από λόγους σεβασμού της δημοκρατικής διαδικασίας και της λαϊκής ετυμηγορίας και εγγυήθηκε προσωπικά ότι η προεκλογική συζήτηση δεν θα διεξαχθεί σε ένα περιβάλλον τοξικό, που υπονομεύει την οικονομία όσο και τη δημοκρατία. Ο κ. Τσίπρας κάνοντας απολογισμό της τετραετίας μίλησε για την έξοδο της χώρας από τις μνημονιακές πολιτικές της λιτότητας, περιέγραψε τις θετικές προοπτικές που διανοίγονται για να προειδοποιήσει: «Ο δρόμος προς τα μπροστά δεν είναι δεδομένος ότι και να συμβεί».

Ο Αλέξης Τσίπρας εξήγησε ότι «ο δρόμος της επιστροφής σε αδιέξοδες πολιτικές λιτότητας, που τόσο ταλαιπώρησαν την ελληνική κοινωνία και που θα μας συμπαρασύρει ξανά όλους προς τα κάτω, δεν έχει κλείσει πίσω μας οριστικά». Για να καταλήξει στο δίλημμα των εκλογών: «Η τελική απόφαση θα είναι του ελληνικού λαού. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες στις εθνικές εκλογές θα κληθούν τελικά να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουμε μπροστά, με ασφάλεια και προοπτική ή θα ξανακυλήσουμε πίσω, στον φαύλο κύκλο των περικοπών, της λιτότητας, αλλά και της παροιμιώδους ανικανότητας και ανευθυνότητας στη διαχείριση των δημόσιων οικονομικών του κράτους».

Από το 2015 ως σήμερα σηκώσαμε την Ελλάδα στην κορυφή

Απευθυνόμενος στους εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου ο κ. Τσίπρας τους αναγνώρισε ότι πιστώνονται το ότι τουρισμός δεν ακολούθησε την ύφεση άλλων κλάδων μέσα στην κρίση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!