Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Τρεις συγκεντρώσεις σήμερα στο κέντρο της Αθήνας – Διαμαρτυρία για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο
[Lifo]: Τρεις συγκεντρώσεις σήμερα στο κέντρο της Αθήνας – Διαμαρτυρία για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο

[Lifo]: Τρεις συγκεντρώσεις σήμερα στο κέντρο της Αθήνας – Διαμαρτυρία για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο

Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά του αναπτυξιακού νομοσχεδίου έχουν προγραμματιστεί στην Αθήνα

Τρεις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έχουν προγραμματιστεί στο κέντρο της Αθήνας, κατά των διατάξεων του αναπτυξιακού νομοσχεδίου που ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή.

Ειδικότερα, η πρώτη συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Καραϊσκάκη (θα ακολουθήσει και πορεία) στις 11 το πρωί από την Πανελλήνια Ομοσπονδία των εργαζομένων στους δήμους (ΠΟΕ-ΟΤΑ) που αντιδρά στη διάταξη του νομοσχεδίου με την οποία εκχωρούνται στα ιδιωτικά συμφέροντα οι υπηρεσίες Καθαριότητας, Πρασίνου και Ηλεκτροφωτισμού των Δήμων.

Οι δύο επόμενες συγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί για το απόγευμα. Συγκεκριμένα, στις 17:00 η ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο Αθήνας καλούν σε συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος.

Στις 18:30 το ΠΑΜΕ καλεί σε ξεχωριστή συγκέντρωση στα Προπύλαια «κόντρα στο νομοσχέδιο-σκούπα για τις κλαδικές συμβάσεις, τους μισθούς των εργαζομένων και τις συνδικαλιστικές ελευθερίες, το οποίο δίνει γη και ύδωρ στους επενδυτές και γκρεμίζει όσα εργατικά-λαϊκά δικαιώματα έμειναν όρθια με σκληρό αγώνα, στην περίοδο της κρίσης».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!