Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Τραγωδία στο Έσεξ. Ο οδηγός του φορτηγού ανακρίνεται και η αστυνομία ερεύνησε σπίτια στην Β. Ιρλανδία
[Lifo]: Τραγωδία στο Έσεξ. Ο οδηγός του φορτηγού ανακρίνεται και η αστυνομία ερεύνησε σπίτια στην Β. Ιρλανδία

[Lifo]: Τραγωδία στο Έσεξ. Ο οδηγός του φορτηγού ανακρίνεται και η αστυνομία ερεύνησε σπίτια στην Β. Ιρλανδία

Τα νεότερα για την τραγωδία με τα 39 πτώματα σε φορτηγό στο Έσεξ

Η αστυνομία διερεύνησε δύο κατοικίες στη Βόρεια Ιρλανδία κατά τη διάρκεια της νύχτας σε σχέση με την υπόθεση ανακάλυψης 39 πτωμάτων μέσα σε κοντέινερ φορτηγού στο Έσεξ.

Οι διαδικασίες αναγνώρισης για τους νεκρούς ανθρώπους συνεχίζονται ενώ τα βρετανικά μίντια κάνουν λόγο για τη χειρότερη τραγωδία του Ηνωμένου Βασιλείου εδώ και 20 χρόνια.

Οι δύο έρευνες την Τετάρτη το βράδυ πιστεύεται ότι συνδέονται με τη σύλληψη του οδηγού, του 25χρονου Μο Ρόμπινσον ο οποίος κρατείται και ανακρίνεται ακόμη από την αστυνομία. Δεν είναι σαφές αν ο Ρόμπινσον γνώριζε πως μεταφέρει ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο και ποιος ήταν ο ρόλος του στην υπόθεση.

Η αστυνομία του Essex ειδοποιήθηκε για την ανακάλυψη των πτωμάτων 38 ενηλίκων και ενός εφήβου στο φορτηγό που βρέθηκε σε ένα βιομηχανικό πάρκο την Τετάρτη.

Παράλληλα με την έρευνα για τη δολοφονία, άρχισε μια παράλληλη έρευνα για να εξεταστεί εάν δίκτυα οργανωμένου εγκλήματος έπαιξαν ρόλο.

Το όχημα είχε μια ψυκτική μονάδα συνδεδεμένη πίσω του και εκτιμάται από κάποιους πως οι μετανάστες ίσως πάγωσαν μέχρι θανάτου σε θερμοκρασίες -25C.

Το φορτηγό μέσα στο οποίο η βρετανική αστυνομία βρήκε τα πτώματα 39 ανθρώπων είχε βουλγαρική άδεια κυκλοφορίας, και ήταν καταχωρημένο σε μια εταιρεία ιδιοκτησίας Ιρλανδού πολίτη, όπως ανακοινώθηκε από το βουλγαρικό υπουργείο Εξωτερικών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!