Κυριακή, 26 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Τουρκικές απειλές: «Καλό είναι ο Αναστασιάδης να θυμάται το 1974», λέει ο εκπρόσωπος του κόμματος Ερντογάν
[Lifo]: Τουρκικές απειλές: «Καλό είναι ο Αναστασιάδης να θυμάται το 1974», λέει ο εκπρόσωπος του κόμματος Ερντογάν

[Lifo]: Τουρκικές απειλές: «Καλό είναι ο Αναστασιάδης να θυμάται το 1974», λέει ο εκπρόσωπος του κόμματος Ερντογάν

Ο Ομέρ Τσελίκ, εκπρόσωπος του κόμματος του προέδρου Ταγίπ Ερντογάν εκτόξευσε απειλές προς την Κύπρο αναφερόμενος στην τουρκική εισβολή του 1974

«Είναι καλό ο Αναστασιάδης να θυμάται το 1974 και να το κρατεί φρέσκο στη μνήμη του», δήλωσε ο εκπρόσωπος του τουρκικού κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ, ο Ομέρ Τσελίκ.

Με αυτό τον τρόπο ο Τσελίκ σχολίασε τη δήλωση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη ότι αποτελούν δεύτερη εισβολή στην Κύπρο οι δραστηριότητες της Τουρκίας στην ανατολική Μεσόγειο.Μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου έπειτα από τη συνεδρία της εκτελεστικής επιτροπής του ΑΚΡ, ο Ομέρ Τσελίκ ανέφερε ότι «εκεί το ερευνητικό πλοίο Μπάρμπαρος Χαϊρετίν Πασά και το πλοίο Πορθητής κάνουν δραστηριότητες και οι ναυτικές μας δυνάμεις τα προστατεύουν με ισχυρό τρόπο».

«Εδώ η ε/κ και ελληνική πλευρά δεν είναι δυνατόν να έχουν αποτέλεσμα με τετελεσμένα ενάντια στην Τουρκία και υπογράφοντας συμφωνίες με χώρες που έχουν προβλήματα με την Τουρκία. Ο Αναστασιάδης ακόμη και αν το έχει αντιληφθεί λάθος, ένα πράγμα έχει διακριβώσει σωστά. Παρομοίασε την αποστολή του Μπαρμπαρός και του Πορθητή από την Τουρκία με την επιχείρηση του 1974 κατά την οποία προστατεύτηκαν τα δικαιώματα και συμφέροντα της Τουρκίας και της ‘τδβκ’. Ο ίδιος αποκαλεί αυτή την επιχείρηση “εισβολή”».

Κι εμείς το αποκαλούμε ως επιχείρηση για την προστασία της ζωής, των δικαιωμάτων και συμφερόντων των Τ/Κ. Είναι καλό για τον ίδιο τον Αναστασιάδη να θυμάται το 1974.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!