Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Τασία Χριστοδουλοπούλου: Ζητώ συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ – Δεν θα συμμετέχω στις εκλογές
[Lifo]: Τασία Χριστοδουλοπούλου: Ζητώ συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ – Δεν θα συμμετέχω στις εκλογές

[Lifo]: Τασία Χριστοδουλοπούλου: Ζητώ συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ – Δεν θα συμμετέχω στις εκλογές

«Ζητώ συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα είμαι υποψήφια στις εκλογές», δήλωσε η Τασία Χριστοδουλοπούλου

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου ανακοίνωσε πως δεν θα είναι υποψήφια στις επερχόμενες εθνικές εκλογές , ζητώντας ταυτόχρονα «συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η μετάταξη της κόρης της σε υπηρεσία της Βουλής, η Τασία Χριστοδουλουπούλου γνωστοποίησε σήμερα την απόφασή της να μη είναι υποψήφια στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

«Θέλω μόνο να ζητήσω συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, την Κυβέρνηση, τους φίλους και τους συντρόφους μου που τους στενοχώρησα. Δεν μπορώ να το διορθώσω, παρά μόνο με το να μην είμαι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές», είπε η Τασία Χριστοδουλοπούλου, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως η Τασία Χριστοδουλοπούλου ζήτησε συγγνώμη από τον ΣΥΡΙΖΑ, την Κυβέρνηση, τους φίλους και τους συντρόφους μου και δεν έκανε καμία αναφορά στους ψηφοφόρους της ή τους πολίτες.

Χθες η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τον τρόπο που η κόρη της πήρε μετάταξη στη Βουλή των Ελλήνων, παραδέχθηκε ότι «αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες» και δεν θα μπορούσε να αποσπαστεί ο καθένας στη Βουλή.

«Ε κοιτάξτε τώρα, προφανώς, με την έννοια που λέμε ότι δεν θα μπορούσε ο καθένας να αποσπαστεί στη βουλή, ώστε στη συνέχεια να μεταταχθεί, υπάρχει ένα ζήτημα, αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις, και τα λοιπά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!