Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Lifo]: Στρατηγικός επενδυτής στην Παγκρήτια Τράπεζα ο Μιχάλης Σάλλας
[Lifo]: Στρατηγικός επενδυτής στην Παγκρήτια Τράπεζα ο Μιχάλης Σάλλας

[Lifo]: Στρατηγικός επενδυτής στην Παγκρήτια Τράπεζα ο Μιχάλης Σάλλας

Ο τραπεζίτης και μέχρι πρότινος πρόεδρος του Ομίλου Πειραιώς θα συμμετέχει στην Παγκρήτια με ποσοστό τουλάχιστον 15%

Ως στρατηγικός επενδυτής, με ποσοστό τουλάχιστον 15%, εισέρχεται στην Παγκρήτια Τράπεζα ο τραπεζίτης και μέχρι πρότινος πρόεδρος του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, Μιχάλης Σάλλας.

Όπως αναφέρεται συγκεκριμένα, σε σημερινή ανακοίνωση της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας, «στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης Αύξησης Κεφαλαίου της Παγκρήτιας Τράπεζας υπογράφτηκε την Τρίτη 29/11/2016 Σύμφωνο Αμοιβαίας Κατανόησης και Εμπιστευτικότητας (MOU), με τον κ. Μιχάλη Σάλλα, στο οποίο ρητά εκφράζεται η επιθυμία της συμμετοχής του στο Συνεταιριστικό Κεφάλαιο ως Στρατηγικός Επενδυτής, με ποσοστό τουλάχιστον 15% επί του συνόλου των Συνεταιριστικών μερίδων».

Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται: «Η συμμετοχή του στρατηγικού επενδυτή αναμένεται να ενισχύσει και να θωρακίσει περαιτέρω την κεφαλαιακή επάρκεια της Παγκρήτιας. Παράλληλα, τόσο η διοίκηση της Τράπεζας όσο και ο κ. Σάλλας πιστεύουν ότι με τη συνεργασία αυτή δημιουργούνται οι δυνατότητες για την ενδυνάμωση, ανάπτυξη και αναβάθμιση των δραστηριοτήτων της Τράπεζας, προς όφελος των υφιστάμενων και μελλοντικών συνεταίρων της. Η συμμετοχή θα υλοποιηθεί σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο που διέπει τις Συνεταιριστικές Τράπεζες και θα διασφαλίζει τον συνεταιριστικό χαρακτήρα της Παγκρήτιας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!