Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Στις 32 οι πυρκαγιές από το πρωί της Δευτέρας – Υπό μερικό έλεγχο σε Κερατέα και Φθιώτιδα
[Lifo]: Στις 32 οι πυρκαγιές από το πρωί της Δευτέρας – Υπό μερικό έλεγχο σε Κερατέα και Φθιώτιδα

[Lifo]: Στις 32 οι πυρκαγιές από το πρωί της Δευτέρας – Υπό μερικό έλεγχο σε Κερατέα και Φθιώτιδα

Στις 32 ανήλθαν οι πυρκαγιές, από το πρωί της Δευτέρας σε ολόκληρη τη χώρα

Στις 32 ανήλθαν οι πυρκαγιές από το πρωί της Δευτέρας σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ υπό μερικό έλεγχο έχουν τεθεί οι πυρκαγιές σε Κερατέα και Φθιώτιδα.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στην περιοχή Δρούγος Δομοκού Φθιώτιδας, ενώ σε ύφεση είναι οι πυρκαγιές στην Άνω Βούταινα του δήμου Κιλελέρ Λάρισας και στην Ιτέα Φωκίδας, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Πυροσβεστική.

Όπως έγινε γνωστό, από τις 6:00 το πρωί έως τις 7.15 το απόγευμα, εκδηλώθηκαν σε όλη την επικράτεια 32 δασικές πυρκαγιές, στις οποίες συνολικά επιχείρησαν 317 πυροσβέστες, 137 οχήματα, 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, εθελοντές, και περιοδικά τα εναέρια μέσα. Οι περισσότερες πυρκαγιές αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο. Οι σημαντικότερες πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν είναι στην Κερατέα Αττικής (η οποία επίσης είναι υπό μερικό έλεγχο από το απόγευμα), στο Δρούγο Φθιώτιδας, στην Άνω Βούταινα Λάρισας και στην Ιτέα.

Στην Κερατέα Αττικής συνεχίζουν να επιχειρούν 32 πυροσβέστες, 11 οχήματα, το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων, μία ομάδα πεζοπόρο τμήμα, 16 εθελοντές με 7 οχήματα, υδροφόρες Ο.Τ.Α. και 1 ελικόπτερο.

Στην περιοχή Δρούγος Δομοκού Φθιώτιδας επιχειρούν 31 πυροσβέστες, 11 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 4 αεροσκάφη PZL.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!