Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Lifo]: Στη «μαύρη αγορά» πουλάνε τα εισιτήρια για την ψυχεδελική αίθουσα της Yayoi Kusama στη Βοστόνη
[Lifo]: Στη «μαύρη αγορά» πουλάνε τα εισιτήρια για την ψυχεδελική αίθουσα της Yayoi Kusama στη Βοστόνη

[Lifo]: Στη «μαύρη αγορά» πουλάνε τα εισιτήρια για την ψυχεδελική αίθουσα της Yayoi Kusama στη Βοστόνη

Στο διαδίκτυο, πουλάνε πιο ακριβά τα εισιτήρια για την έκθεση της Yayoi Kusama στη Βοστόνη

Η «μαύρη αγορά» για μια συναυλία ή έναν αθλητικό αγώνα είναι κοινή πρακτική, αλλά για μια έκθεση τέχνης, όπως της Yayoi Kusama , είναι αρκετά σπάνιος τρόπος εξασφάλισης εισιτηρίου.

Ωστόσο, αυτό ακριβώς συμβαίνει για την τρέχουσα έκθεση του ICA Boston στη Βοστόνη, «Yayoi Kusama: Love Is Calling». Ιστοσελίδες όπως οι StubHub και Craigslist είναι γεμάτες από πωλητές που διαθέτουν εισιτήρια σε «φουσκωμένες» τιμές.

Η έκθεση, η οποία άνοιξε στις 24 Σεπτεμβρίου, διαθέτει τη μεγαλύτερη αίθουσα Infinity στη Βόρεια Αμερική στην οποίο τα ψυχεδελικά πουά πλοκάμια της Yayoi Kusama, απλώνονται από το δάπεδο έως το ταβάνι. Τα εισιτήρια που πωλούνται μέσω του μουσείου κοστίζουν 15 δολάρια. Ωστόσο, στο StubHub πωλούνται από 18 δολάρια έως 20 δολάρια. Τεχνικά, τα εισιτήρια για την έκθεση έχουν ήδη πωληθεί μέχρι τις 31 Οκτωβρίου. Ο διευθυντής του ICA δήλωσε στην Boston Globe ότι το μουσείο είναι ενήμερο για την κατάσταση και ότι γίνονται βήματα για να βεβαιωθεί ότι δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο όταν οι επόμενες παρτίδες των εισιτηρίων θα κυκλοφορήσουν αργότερα αυτό το μήνα. Το πιο πιθανό είναι να υπάρχει αναγραφή ονόματος και να μην είναι ανταλλάξιμα, αλλά ακόμη δεν είναι γνωστό τι ακριβώς θα κάνει το μουσείο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!