Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Στάθης Δρογώσης: Ένας τεράστιος κίνδυνος στην Αθήνα – Οι νεοναζί παλεύουν να μπουν στο δεύτερο γύρο
[Lifo]: Στάθης Δρογώσης: Ένας τεράστιος κίνδυνος στην Αθήνα – Οι νεοναζί παλεύουν να μπουν στο δεύτερο γύρο

[Lifo]: Στάθης Δρογώσης: Ένας τεράστιος κίνδυνος στην Αθήνα – Οι νεοναζί παλεύουν να μπουν στο δεύτερο γύρο

Ο Στάθης Δρογώσης προειδοποιεί για τον κίνδυνο της Χρυσής Αυγής στις εκλογές

Ο Στάθης Δρογώση ς προειδοποιεί για τον κίνδυνο της Χρυσής Αυγής στις σημερινές εκλογές και με ανάρτησή του στο Facebook εξηγεί γιατί ακόμη και αν δε βγει η ακροδεξιά η ψήφος κάποιων που θα τους στείλει στο δεύτερο γύρο είναι επικίνδυνη.

Ο τραγουδιστής και μουσικός Στάθης Δρογώσης ζητά από τους πολίτες της Αθήνας να μην ψηφίσουν Χρυσή Αυγή, αλλά να επηρεάσουν και όσους περισσότερους μπορούν ώστε να μη δώσουν δύναμη στους ακροδεξιούς.

Στο κείμενό τους που έχουν μοιραστεί εκατοντάδες χρήστες, εξηγεί πως η είσοδος Χρυσής Αυγής στο δημοτικό συμβούλιο θα της εξασφαλίσει δύναμη, επιρροή και προνόμια που δεν πρέπει.

Ακολουθεί η ανάρτηση του Στάθη Δρογώση:

Ακολουθεί πυκνό κείμενο. Καλό βόλι σε όσους πάνε να ψηφίσουν. Θα ήθελα να μιλήσουμε λίγο για εσάς που ψηφίζετε στην Αθήνα. Και αυτό το κείμενο δεν από αυτά που λένε “Ψηφίστε μας κτλ” .
Υπάρχει ένας τεράστιος κίνδυνος στην Αθήνα μας. Δυστυχώς οι νεοναζί , οι φασίστες οι μαχαιροβγάλτες οι ρατσιστές οι δολοφόνοι κι οι υπόδικοι της Χρυσής Αυγής , παλεύουν για να μπουν στο δεύτερο γύρο. Τα στοιχηματικά sites δυστυχώς έχουν μια τέτοια εικόνα και κάποιες δημοσκοπήσεις επίσης.

Τι θα γίνει όμως αν το καταφέρουν αυτό;

Φυσικά δεν θα πάρουν τη δημαρχία. Αλλά θα πάρουν μια σειρά προνομίων που δίνει ο νόμος στον δεύτερο συνδυασμό στο δήμο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!