Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Σταρ Ελλάς 2019 η Ραφαέλα Πλαστήρα – Η 20χρονη από Τρίκαλα που κέρδισε στα Καλλιστεία
[Lifo]: Σταρ Ελλάς 2019 η Ραφαέλα Πλαστήρα – Η 20χρονη από Τρίκαλα που κέρδισε στα Καλλιστεία

[Lifo]: Σταρ Ελλάς 2019 η Ραφαέλα Πλαστήρα – Η 20χρονη από Τρίκαλα που κέρδισε στα Καλλιστεία

Η Ραφαέλα Πλαστήρα στέφθηκε Σταρ Ελλάς 2019 στα Καλλιστεία που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης

Η Ραφαέλα Πλαστήρα στέφθηκε Σταρ Ελλάς στα «Καλλιστεία 2019 » που πραγματοποιήθηκαν στο θέατρο Alhambra το βράδυ της Τετάρτης, με παρουσιάστρια την Μαρία Κορινθίου.

Η 20χρονη με καταγωγή από τα Τρίκαλα ήταν η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς καθώς αναδείχθηκε σε Σταρ Ελλάς. Σύμφωνα με το βιογραφικό της στον διαγωνισμό ομορφιάς, η Ραφαέλα Πλαστήρα έχει τελειώσει Ολλανδικό Σχολείο {MAVO}, με εξειδίκευση στην περίθαλψη και πρόνοια. Παράλληλα δουλεύει ως μοντέλο στην Ελλάδα και στην Ολλανδία. Μιλάει Αγγλικά, Ολλανδικά και Γερμανικά και στον ελεύθερο της χρόνο κάνει Muay Thai και κολύμβηση.

Όταν η κριτική επιτροπή την ρώτησε ποιο είναι το πρότυπό της και γιατί, εκείνη απάντησε πως είναι η μητέρα της, η οποία την μεγάλωσε σωστά και την βοήθησε να στέκεται σήμερα στα πόδια της.

«Είχα άγχος αλλά από μικρή έλεγα στη μητέρα μου πως κάποια στιγμή θα γίνω Σταρ Ελλάς. Ακόμη δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πως είμαι Σταρ Ελλάς. Θεωρώ πως η Σταρ Ελλάς πρέπει να έχει όλο το πακέτο. Και νομίζω πως με τη δική μου απάντηση τους κέρδισα όλους. Πήρα δύο παγκόσμιους τίτλους στην Κορέα. Είμαι Ελληνίδα. Οι γονείς μου είναι Έλληνες. Μεγάλωσα και γεννήθηκα στην Ολλανδία και τώρα επιστρέφω στην Ελλάδα μόνιμα», είπε η 20χρονη Ραφαέλα μετά την στέψη της.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!