Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Lifo]: Στα βήματα της Νταϊάνα ο πρίγκιπας Χάρι – Επισκέφτηκε ναρκοπέδιο στην Αφρική
[Lifo]: Στα βήματα της Νταϊάνα ο πρίγκιπας Χάρι – Επισκέφτηκε ναρκοπέδιο στην Αφρική

[Lifo]: Στα βήματα της Νταϊάνα ο πρίγκιπας Χάρι – Επισκέφτηκε ναρκοπέδιο στην Αφρική

Ο πρίγκιπας Χάρι επισκέφτηκε ναρκοπέδιο στην Ανγκόλα, όπως είχε κάνει πριν από 22 χρόνια η μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα

Εικοσιδύο χρόνια μετά τον διάσημο περίπατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα σε ναρκοπέδιο της Αφρικής, ο πρίγκιπας Χάρι αποφάσισε να κάνει το ίδιο, συνεχίζοντας το έργο της μητέρας του για εξάλειψη των ναρκών.

Στην πέμπτη ημέρα της βασιλικής περιοδείας του στην Αφρική, ο 35χρονος πρίγκιπας επισκέφτηκε ένα ναρκοπέδιο στην κεντρική Ανγκόλα, όπου εξουδετέρωσε από απόσταση μια νάρκη και συναντήθηκε με μέλη της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης HALO Trust, για να μάθει περισσότερα για το ζήτημα και πώς το έργο της βοηθά την τοπική κοινότητα.

Η σημερινή επίσκεψη του πρίγκιπα Χάρι θύμισε αναπόφευκτα σε όλους εκείνη της πριγκίπισσας Νταϊάνα, που είχε περπατήσει το 1997 σε ένα ναρκοπέδιο γεμάτο προειδοποιητικές σημάνσεις στο Χουάμπο, φορώντας προστατευτική στολή και μάσκα, σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιήσει σχετικά με το θέμα των ναρκών.

Αργότερα σήμερα ο πρίγκιπας Χάρι θα επισκεφτεί το ακριβές σημείο όπου είχε περπατήσει τότε η μητέρα του και που πλέον έχει μετατραπεί σε μια άκρως ζωντανή κοινότητα, με κολέγια, σχολεία και μικρές επιχειρήσεις.

Στον λογαριασμό στο Instagram, που διατηρούν ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες από την τότε επίσκεψη της πριγκίπισσας Νταϊάνα μαζί με μια δήλωσή της από το 1997.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!