Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: «Speedo Mick»: Φοράει μόνο ένα μαγιό και διασχίζει μέσα στο κρύο τη Βρετανία για φιλανθρωπικό σκοπό
[Lifo]: «Speedo Mick»: Φοράει μόνο ένα μαγιό και διασχίζει μέσα στο κρύο τη Βρετανία για φιλανθρωπικό σκοπό

[Lifo]: «Speedo Mick»: Φοράει μόνο ένα μαγιό και διασχίζει μέσα στο κρύο τη Βρετανία για φιλανθρωπικό σκοπό

Ο Michael Cullen θέλει να μαζέψει 100,000 λίρες για φιλανθρωπικό σκοπό, περπατώντας 1,000 μίλια αψηφώντας τον χειμώνα στη Βρετανία

Φορώντας μαγιό, κασκόλ, σκούφο και ένα ζευγάρι μποτάκια, ο «Speedo Mick» έχει βάλει στόχο να διασχίσει περπατώντας 1,000 μίλια διασχίζοντας τη Βρετανία , συγκεντρώνοντας χρήματα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η εικόνα ενός άνδρα που φορά ένα στενό μπλε μαγιό, έναν σκούφο και κασκόλ της αγαπημένης του ποδοσφαιρικής ομάδας Everton, μέσα στο καταχείμωνο θα προκαλούσε εντύπωση στον οποιονδήποτε και σίγουρα στις αστυνομικές Αρχές της Βρετανίας στις οποίες κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις τρεις φορές από τον Δεκέμβριο.

Γνωστός ως «Speedo Mick» ο άνθρωπος που έχει κλέψει την προσοχή των ποδοσφαιρόφιλων σε όλο τον πλανήτη ονομάζεται Michael Cullen και με την ξεχωριστή εμφάνισή του πραγματοποιεί άθλους «αντοχής» για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Το τελευταίο του εγχείρημα που έχει θέσει στόχο είναι να διασχίσει 1,000 μίλια (περίπου 1600 χιλιόμετρα) από το βορειότερο σημείο της Σκωτίας στο John O’Groats μέχρι το νοτιότερο άκρο της Αγγλίας, περνώντας από το Λίβερπουλ και το Λονδίνο, με στόχο να συγκεντρώσει χρήματα για τη φιλανθρωπική οργάνωση «Leave the Light On» που δημιούργησε ο ίδιος για τους ανθρώπους που βιώνουν την απομόνωση.

Ο Cullen ελπίζει να συγκεντρώσει 100.000 λίρες για το σκοπό του και έχοντας διασχίσει ήδη το μισό της απόστασης έχει μαζέψει 88,000 λίρες, σύμφωνα με την σελίδα GoFundMe.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!