Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Lifo]: Ο Σκουρλέτης επιμένει πως η αξιολόγηση θα κλεισει χωρίς νέα μέτρα
[Lifo]: Ο Σκουρλέτης επιμένει πως η αξιολόγηση θα κλεισει χωρίς νέα μέτρα

[Lifo]: Ο Σκουρλέτης επιμένει πως η αξιολόγηση θα κλεισει χωρίς νέα μέτρα

Ο υπουργός Εσωτερικών εκτίμησε ότι η χώρα θα μπει σε ρυθμούς ανάπτυξης από το 2017

Την πεποίθηση ότι θα κλείσει η αξιολόγηση χωρίς νέα μέτρα, εξέφρασε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9Fm» ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης. Παράλληλα εκτίμησε ότι η χώρα θα μπει σε ρυθμούς ανάπτυξης από το 2017 εφόσον επιτευχθεί η ένταξη της χώρας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης.

Ερωτηθείς από το «Πρακτορείο 104,9fm» για την κινητικότητα, ο Πάνος Σκουρλέτης απάντησε πως υπάρχει νέος νόμος και προβλέπει τον μηχανισμό στον οποίο αναφέρετε ο κ. Μητσοτάκης δηλαδή εκεί που πλεονάζει το προσωπικό να καλύψει τις ανάγκες άλλων υπηρεσιών. Ο υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι :«όλοι συμφωνούμε επί της αρχής αλλά θα πρέπει όταν εφαρμοστεί ο νόμος να μην έχει στρεβλώσεις» τόνισε , σημειώνοντας πως θα πρέπει να υπάρχουν δικλείδες για τους μικρούς δήμους, για τους οποίους και ο ένας εργαζόμενος είναι σημαντικός.

Ο υπουργός Εσωτερικών πάντως είπε στο «Πρακτορείο 104,9fm» ως αξιολόγηση θα πρέπει να υπάρξει αλλά όχι εκείνη που εφάρμοσε ο Κυρ. Μητσοτάκης με απολύσεις, σχολικών φυλάκων κλπ, αλλά να υπάρξει αξιολόγηση που θα κατοχυρώνει και δεν θα μειώνει τις θέσεις εργασίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!