Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Σκουρλέτης: Η Eldorado παίζει πολιτικά παιχνίδια για να επιβάλει τους όρους της
[Lifo]: Σκουρλέτης: Η Eldorado παίζει πολιτικά παιχνίδια για να επιβάλει τους όρους της

[Lifo]: Σκουρλέτης: Η Eldorado παίζει πολιτικά παιχνίδια για να επιβάλει τους όρους της

Ο υπ. Εσωτερικών γνωστοποίησε ότι θα εισηγηθεί και τη μετάθεση των δημοτικών εκλογών

«Όλα δείχνουν πως περνάμε από την περίοδο της αποεπένδυσης σε μια νέα περίοδο παραγωγικών επενδύσεων», αναφέρει ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, σε συνέντευξή του στην εφημ. “Real News”.

Χαρακτηρίζει την περίπτωση της Eldorado «εντελώς ιδιαίτερη» και υπογραμμίζει ότι το σύγχρονο επενδυτικό πλαίσιο στις ευρωπαϊκές οικονομίες διέπεται από νόμους και κανόνες προστασίας του περιβάλλοντος και της πολιτιστικής κληρονομιάς καθώς και διασφάλισης του δημοσίου συμφέροντος και των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Η Eldorado, θέλοντας να επιβάλλει τους όρους της «δεν διστάζει να κάνει πολιτικό παιχνίδι, ίσως έτσι να την είχαν μάθει οι προηγούμενες κυβερνήσεις», σημειώνει ο κ. Σκουρλέτης.

Αναφέρει ότι «η ΝΔ δεν είναι υπέρ των επενδύσεων γενικά, αλλά υπέρ της επενδυτικής ανομίας», προσθέτοντας πως «η παραβίαση των κανόνων και οι “διευκολύνσεις” προς ημετέρους ήταν μια πάγια πρακτική στα χρόνια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ».

Ο υπουργός Εσωτερικών, εν όψει της τρίτης αξιολόγησης και των απαιτήσεων που φέρεται να προβάλλει το ΔΝΤ -την παραμονή του οποίου στο πρόγραμμα ο ίδιος θεωρεί επιβαρυντική για την Ελλάδα- τονίζει ότι «νέες απαιτήσεις δεν πρέπει να γίνουν δεκτές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!