Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Lifo]: Σήμερα η βασιλική σύνοδος – Μέγκαν και Χάρι θα μιλήσουν με την Ελισάβετ για να βρουν λύση
[Lifo]: Σήμερα η βασιλική σύνοδος – Μέγκαν και Χάρι θα μιλήσουν με την Ελισάβετ για να βρουν λύση

[Lifo]: Σήμερα η βασιλική σύνοδος – Μέγκαν και Χάρι θα μιλήσουν με την Ελισάβετ για να βρουν λύση

Η βασιλική οικογένεια θα βρεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπη με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ

Κρίσιμη για το μέλλον της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι θεωρείται η σημερινή μέρα, καθώς ξεκινούν οι συνομιλίες με τη βασίλισσα Ελισάβετ για το θέμα της αποχώρησής τους, που προκάλεσε κρίση στο Παλάτι.

Η Βασίλισσα θα συναντήσει ανώτερους βασιλείς στο Σάντριγχαμ για να συζητήσουν τους μελλοντικούς ρόλους του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσσεξ. Ο Πρίγκιπας Χάρι, ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο Κάρολος θα παρευρεθούν στη συνάντηση, ενώ η Μέγκαν Markl αναμένεται να συμμετάσχει στη συζήτηση τηλεφωνικά από τον Καναδά. Ο πρίγκηπας Κάρολος επέστρεψε από το Ομάν για τις συνομιλίες μετά από την συμμετοχή του στην κηδεία του σουλτάνου Qaboos bin Said Al Said.

Ελπίζεται ότι οι συνομιλίες θα αποτελέσουν ένα επόμενο βήμα στο δρόμο για τον ορισμό της νέας σχέσης του ζευγαριού με τη βασιλική οικογένεια, σύμφωνα με την επιθυμία της Βασίλισσας να βρει λύση μέσα σε λίγες μέρες.

Η συνάντηση της Δευτέρας στο κτήμα της Βασίλισσας στο Νόρφολκ, που περιγράφεται ως «σύνοδος Σάντριγχαμ», θα είναι η πρώτη φορά που η μονάρχης θα έρθει αντιμέτωπη με τον πρίγκιπα Χάρι, μετά την θυελλώδη ανακοίνωση. Η βασίλισσα, ο πρίγκιπας Κάρολος, ο Γουίλιαμ και ο Χάρι αναμένεται να αναθεωρήσουν μια σειρά δυνατοτήτων για την πορεία της σχέσης αυτής, λαμβάνοντας υπόψη τα σχέδια που το ζευγάρι ανακοίνωσε.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!