Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: Συγκινεί ο πεντάχρονος Αφγανός που έχασε το πόδι και χορεύει με το προσθετικό μέλος που απέκτησε
[Lifo]: Συγκινεί ο πεντάχρονος Αφγανός που έχασε το πόδι και χορεύει με το προσθετικό μέλος που απέκτησε

[Lifo]: Συγκινεί ο πεντάχρονος Αφγανός που έχασε το πόδι και χορεύει με το προσθετικό μέλος που απέκτησε

Ένα βίντεο με ένα 5χρονο αγόρι από το Αφγανιστάν που χορεύει χαρούμενο με το νέο του προσθετικό πόδι, κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ένα βίντεο με ένα 5χρονο αγόρι από το Αφγανιστάν που χορεύει χαρούμενο με το νέο του προσθετικό μέλος κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

Ο μικρός Αχμάντ έχασε το πόδι του όταν βρέθηκε ανάμεσα στα πυρά των Ταλιμπάν και της Αφγανικής κυβέρνησης όταν ήταν μόλις οκτώ μηνών. Έκτοτε, είχε δοκιμάσει μία σειρά από προσθετικά μέλη ώστε να μπορεί να περπατάει.

Με τα χέρια του ψηλά και ένα τεράστιο χαμόγελο να διαγράφεται στο πρόσωπό του το μικρό αγόρι από το Αφγανιστάν στριφογυρίζει μέσα στο θάλαμο του νοσοκομείου της Καμπούλ.

«Χορεύει συνεχώς δείχνοντας την χαρά του για το προσθετικό πόδι» λέει η μητέρα του Ραΐσα. «Είμαι τόσο χαρούμενη για εκείνον που πλέον με το νέο προσθετικό μέλος μπορεί να είναι ανεξάρτητος» προσθέτει καθώς ο πεντάχρονος Αχμάντ χορεύει στην μουσική που ακούγεται από ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο Αχμάντ και οι γονείς του που είναι αγρότες, είναι από την Λογκάρ, επαρχεία στη νότια Καμπούλ όπου οι διαμάχες ανάμεσα στους Ταλιμπαν και το υποστηριζόμενο από τις ΗΠΑ στράτευμα του Αφγανιστάν είναι συνεχόμενες.

Η μητέρα του Αχμάντ και η αδερφή του βρέθηκαν ανάμεσα σε διασταύρωση πυρών κατά τη διάρκεια μάχης που είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό και των δύο παιδιών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!