Παρασκευή, 20 Απριλίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
19 °C 15 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Συγκέντρωση για τους κρατούμενους Έλληνες στρατιωτικούς έξω από το τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη
[Lifo]: Συγκέντρωση για τους κρατούμενους Έλληνες στρατιωτικούς έξω από το τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη

[Lifo]: Συγκέντρωση για τους κρατούμενους Έλληνες στρατιωτικούς έξω από το τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη

Πολίτες που διαμαρτύρονται για την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, έχουν συγκεντρωθεί έξω από το τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη.

Με κεντρικό σύνθημα της συγκέντρωσης «Είμαστε δίπλα σας», το πλήθος εκφράζει ειρηνικά την συμπαράστασή του στους δύο Έλληνες που κρατούνται στις στρατιωτικές φυλακές της Αδριανούπολης.

Διακριτική αλλά εμφανής στο σημείο είναι η παρουσία αστυνομικών.

Ανάλογες συγκεντρώσεις πραγματοποιούνται σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, τις τελευταίες ημέρες με βασικό αίτημα την απελευθέρωση του ανθυπολοχαγού Μητρετώδης και του λοχία Κούκλατζη.

Ο 25χρονος υπολοχαγός Μηχανικού και ο 29χρονος λοχίας που υπηρετούν στην 3η Μηχανοκίνητη Ορεινή Ταξιαρχία «Ρίμινι», κατηγορούνται για παράνομη είσοδο σε στρατιωτική περιοχή.

«Πρώτο μέλημα της ελληνικής κυβέρνησης από την πρώτη στιγμή ήταν και παραμένει η επιστροφή τους το συντομότερο δυνατόν», διαβεβαίωσε νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, τονίζοντας πως η Αθήνα έχει λάβει όλες τις αναγκαίες διπλωματικές πρωτοβουλίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!