Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Συγκέντρωση για το μεταναστευτικό: Έδιωξαν Λαγό και Κασιδιάρη- «Έξω οι φασίστες»
[Lifo]: Συγκέντρωση για το μεταναστευτικό: Έδιωξαν Λαγό και Κασιδιάρη- «Έξω οι φασίστες»

[Lifo]: Συγκέντρωση για το μεταναστευτικό: Έδιωξαν Λαγό και Κασιδιάρη- «Έξω οι φασίστες»

Έδιωξαν από τη συγκέντρωση για το μεταναστευτικό τα στελέχη της Χρυσής Αυγής

Οι συγκεντρωμένοι έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, που διαμαρτύρονταν για το μεταναστευτικό , έδιωξαν από τη συγκέντρωση στελέχη της Χρυσής Αυγής.

Φορείς και σύλλογοι κατοίκων των νησιών του Βορείου Αιγαίου έκαναν νωρίτερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις νέες κλειστές δομές που αποφάσισε να φτιάξει η κυβέρνηση για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Έξω από το υπουργείο Εσωτερικών έκαναν κάποια στιγμή την εμφάνισή τους ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης και ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός. Όμως, η παρουσία τους εκεί προκάλεσε αντιδράσεις.

«Έξω τώρα η Χρυσή Αυγή. Να αποχωρήσουν από τη συγκέντρωσή μας οι φασίστες. Δεν έχουμε καμία σχέση με τους δολοφόνους», είπαν οι συγκεντρωμένοι, με αποτέλεσμα τα στελέχη της Χρυσής Αυγής να αποχωρήσουν, ενώ τους αποδοκίμαζε η πλειονότητα των συγκεντρωμένων, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Με τη συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εσωτερικών και την πορεία προς τη Βουλή οι νησιώτες- έπειτα από κάλεσμα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου- διαμαρτυρήθηκαν για την απόφαση της κυβέρνησης να επιτάξει εκτάσεις στα νησιά, προκειμένου να δημιουργηθούν νέες κλειστές δομές. Κίνηση που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στα νησιά.

«Ήρθαμε εδώ για να διαμαρτυρηθούμε για τον τρόπο που διαχειρίζεται το θέμα η κυβέρνηση. Είναι ένας τρόπος αυταρχικός, ένας τρόπος που βασίζεται σε επιτάξεις και σε πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!