Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: ΣΕΓΑΣ: Ανακοίνωση για το πρωθυπουργικό αεροσκάφος – Κατηγορούν την ΕΟΕ για το παρολίγον φιάσκο με τα εισιτήρια
[Lifo]: ΣΕΓΑΣ: Ανακοίνωση για το πρωθυπουργικό αεροσκάφος – Κατηγορούν την ΕΟΕ για το παρολίγον φιάσκο με τα εισιτήρια

[Lifo]: ΣΕΓΑΣ: Ανακοίνωση για το πρωθυπουργικό αεροσκάφος – Κατηγορούν την ΕΟΕ για το παρολίγον φιάσκο με τα εισιτήρια

Νέα ανακοίνωση για το πρωτοφανές περιστατικό μη εύρεσης εισιτηρίων έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΕΓΑΣ

Μετά το παρολίγον φιάσκο με με τη μετάβαση της Εθνικής ομάδας στίβου στο Μινσκ για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες ο ΣΕΓΑΣ εξέδωσε ανακοίνωση για το πρωθυπουργικό αεροσκάφος , αλλά και το ποιος φταίει για την πρωτοφανή κατάσταση που δημιουργήθηκε.

Στην ανακοίνωση ο ΣΕΓΑΣ ευχαριστεί την κυβέρνηση για την παρέμβαση, αλλά παράλληλα επιρρίπτει ευθύνες στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή σχολιάζοντας χαρακτηριστικά πως «υπεύθυνη για τη διοργάνωση είναι η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και όχι ο ΣΕΓΑΣ. Αυτή όφειλε να διευθετήσει εγκαίρως όλα τα θέματα που σχετίζονται με τον συγκεκριμένο αγώνα. πρωτίστως τα εισιτήρια και την αγωνιστική εμφάνιση των αθλητριών και αθλητών.

«O Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος μόλις ενημερώθηκε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη για την αδυναμία εξεύρεσης του κατάλληλου αριθμού εισιτηρίων προκειμένου να μεταβεί η Εθνική Ομάδα στίβου στο Μινσκ, έδωσε εντολή για τη μετακίνηση της με τη χρήση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους.

Εκφράζοντας και πάλι τις ευχαριστίες μας στον πρωθυπουργό και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, επιθυμούμε να διευκρινίσουμε για μία ακόμα φορά ότι:

- Υπεύθυνη για τη διοργάνωση είναι η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και όχι ο ΣΕΓΑΣ. Αυτή όφειλε να διευθετήσει εγκαίρως όλα τα θέματα που σχετίζονται με τον συγκεκριμένο αγώνα. πρωτίστως τα εισιτήρια και την αγωνιστική εμφάνιση των αθλητριών και αθλητών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!