Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Σάλος και παραίτηση για δημοτικό σύμβουλο στην Καβάλα που επικρότησε το λιντσάρισμα του Μπουτάρη
[Lifo]: Σάλος και παραίτηση για δημοτικό σύμβουλο στην Καβάλα που επικρότησε το λιντσάρισμα του Μπουτάρη

[Lifo]: Σάλος και παραίτηση για δημοτικό σύμβουλο στην Καβάλα που επικρότησε το λιντσάρισμα του Μπουτάρη

Καθώς οι ώρες περνούν αποδεικνύεται πως είναι και άλλοι εκπρόσωποι του πολιτικού χώρου που τάχθηκαν υπέρ της επίθεσης που δέχτηκε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης. Τελευταίο παράδειγμα ο Χρήστος Πασχαλίδης, εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος με την «Ανάσα» της Δήμητρας Τσανάκα στην Καβάλα.

Ο κ. Πασχαλίδης, όχι μόνον επικρότησε τη βία στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, αλλά προέτρεψε να πάθουν τα ίδια και άλλοι βουλευτές τους οποίους αποκάλεσε συλλήβδην «προδότες».

Μετά από λίγο ο ίδιος αφαίρεσε από την ανάρτησή του το σχόλιο και άφησε μόνο το βίντεο με την επίθεση.

Μετά τις αντιδράσεις που σημειώθηκαν εντός της ομάδας της πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας, ο κ. Πασχαλίδης υπέβαλε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας Γιώργο Γραμμένο την παραίτησή του.

Στην επιστολή του, ο τέως πλέον δημοτικός σύμβουλος αναφέρει τα εξής:

«Σε σχέση με την χθεσινή μου ανάρτηση σχετικά με την επίθεση σε βάρος του κ. Μπουτάρη, θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής: Είχα δει δυστυχώς το βίντεο μόνο μέχρι το σημείο των αποδοκιμασιών. Σε καμία περίπτωση δεν με εκφράζουν πράξεις βίας από όπου κι αν προέρχονται.

Μπορεί πολλοί από τους Έλληνες να είναι αγανακτισμένοι με όλα όσα συμβαίνουν στην οικονομία και τα εθνικά θέματα, σε καμία περίπτωση όμως δεν αποτελούν άλλοθι και δικαιολογία σε πράξεις βίας.

Έχω μάθει να αναλαμβάνω πάντα τις συνέπειες των πράξεων μου και να μην κρύβομαι πίσω από δικαιολογίες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!