Κυριακή, 16 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Lifo]: Ο ράπερ N.O.E. καθάρισε μόνος του παραλία στη Λάρισα – Γέμισε 20 τσουβάλια με σκουπίδια
[Lifo]: Ο ράπερ N.O.E. καθάρισε μόνος του παραλία στη Λάρισα – Γέμισε 20 τσουβάλια με σκουπίδια

[Lifo]: Ο ράπερ N.O.E. καθάρισε μόνος του παραλία στη Λάρισα – Γέμισε 20 τσουβάλια με σκουπίδια

Ο 30χρονος Έλληνας ράπερ μάζεψε μόνος του χιλιάδες σκουπίδια από ακτή μήκους 1,5 χιλιομέτρου στη Λάρισα

Ο ράπερ N.O.E. αποφάσισε να καθαρίσει ολομόναχος την ακτή του Δήμου Κάτω Ολύμπου στο νομό Λάρισας, μαζεύοντας σε διάστημα μιας εβδομάδας σχεδόν 20 τσουβάλια γεμάτα από σκουπίδια.

Ο 30χρονος ράπερ, που το όνομά του είναι Βασίλειος Στρατής, θέλοντας να κάνει την δική του συνεισφορά στην προστασία του περιβάλλοντος, πήρε την απόφαση να απομακρύνει από την μήκους 1,5 χιλιομέτρου παραλία κοντά στα σύνορα Λάρισας και Πιερίας, κάθε είδους σκουπίδι, μαζεύοντας από πλαστικές σακούλες και μπουκάλια μέχρι παντόφλες και άχρηστες συσκευασίες από αλουμίνιο.

Για να το καταφέρει χρειάστηκε μια ολόκληρη εβδομάδα, στην διάρκεια της οποίας κατέγραψε σε βίντεο την δράση του. Ο Ν.Ο.Ε. (τα αρχικά σύμφωνα με τον ίδιο σημαίνουν Νόημα Όραμα Εξέλιξη) δημοσίευσε στη συνέχεια το βίντεο στο κανάλι του στο Youtube, προκειμένου να παρακινήσει και άλλους να ενδιαφερθούν και να ευαισθητοποιηθούν για την προστασία του περιβάλλοντος.

Για την προσπάθειά του, ο Ν.Ο.Ε. αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Πολλοί θα αναρωτηθείτε γιατί πήρα τη πρωτοβουλία να καθαρίσω την παραλία; Ένα πρωινό πήγα να τρέξω και αντίκρισα αυτό το αποκρουστικό θέαμα, πράγμα που με έκανε να νιώσω πολύ άσχημα…έτσι μου βγήκε αυθόρμητα από μέσα μου να πάρω 2 τσουβάλια και να ξεκινήσω να μαζεύω τα σκουπίδια χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς να γνωρίζω τη συνέχεια των επόμενων 6 ημερών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!