Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Προειδοποίηση Καλλιάνου για το χιόνι: Θα υπάρξουν προβλήματα στην Αθηνών – Λαμίας
[Lifo]: Προειδοποίηση Καλλιάνου για το χιόνι: Θα υπάρξουν προβλήματα στην Αθηνών – Λαμίας

[Lifo]: Προειδοποίηση Καλλιάνου για το χιόνι: Θα υπάρξουν προβλήματα στην Αθηνών – Λαμίας

Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος προειδοποίησε σήμερα για πιθανά προβλήματα στις μετακινήσεις, από τις χιονοπτώσεις

Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος προειδοποίησε σήμερα για πιθανά προβλήματα στις μετακινήσεις, από τις χιονοπτώσεις που φέρνει η κακοκαιρία «Ζηνοβία» .

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο μετεωρολόγος προβλέπει ότι τα χιόνια που αναμένονται την Κυριακή και τη Δευτέρα θα δυσκολέψουν όσους ταξιδέψουν μέσω της Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας. Όπως λέει, πιθανότατα θα δημιουργηθούν προβλήματα από το ύψος του Αγίου Στεφάνου αλλά και βορειότερα κατά διαστήματα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, στην Αττική θα χιονίσει σε χαμηλά υψόμετρα, στα βόρεια και βορειοδυτικά τμήματα του νομού, αλλά και σε περιοχές που βρίσκονται κοντά στη Βοιωτία. «Μόνο εκεί όμως θα χιονίσει χαμηλά», διαβεβαιώνει ο κ. Καλλιάνος, σημειώνοντας πως σε όλες τις άλλες περιοχές, το χιόνι δεν θα πέσει σε υψόμετρο μικρότερο των 350 μέτρων.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιάνου

«ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ – ΛΑΜΙΑΣ
Πάντως, όποιος θέλει πραγματικά να χαρεί το χιόνι ακόμη και σε πολύ χαμηλά υψόμετρα, μπορεί την Κυριακή 29/12 και τη Δευτέρα 30/12 να επισκεφτεί τη Βοιωτία, τη Φθιώτιδα, το Πήλιο η και περιοχές της κεντροανατολικής Πελοποννήσου.
Στην Αττική θα χιονίσει σε χαμηλά υψόμετρα στα βόρεια και βορειοδυτικά τμήματα του νομού αλλά και σε περιοχές που βρίσκονται κοντά στη Βοιωτία. Μόνο εκεί όμως θα χιονίσει χαμηλά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!