Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Lifo]: Πρόεδρος ΟΑΕΕ: Οποιος δεν μπορεί να πληρώνει εισφορές να πάει στη Βουλγαρία
[Lifo]: Πρόεδρος ΟΑΕΕ: Οποιος δεν μπορεί να πληρώνει εισφορές να πάει στη Βουλγαρία

[Lifo]: Πρόεδρος ΟΑΕΕ: Οποιος δεν μπορεί να πληρώνει εισφορές να πάει στη Βουλγαρία

Η προκλητική απάντηση του Δημήτρη Τσακίρη σε ερώτηση ασφαλισμένου

“Όποιος αδυνατεί να καταβάλει τις εισφορές σε συνδυασμό με την υπέρογκη φορολογία, και το θεωρεί πατριωτικό, ας πάρει την οικογένειά του κι ας πάει στη Βουλγαρία…” ‘ήταν η δήλωση του προέδρου του ΟΑΕΕ που όπως αναφέρει η «Καθημερινή» προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από τους ασφαλισμένους του Οργανισμού.

Ο διοικητής του Οργανισμού Δημήτρης Τσακίρης βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Φλώρινα και στη Βέροια, προκειμένου να ενημερώσει την τοπική κοινωνία για τις επερχόμενες αλλαγές στο ασφαλιστικό, με αιχμή την αλλαγή του τρόπου υπολογισμού των εισφορών, στο 20% του φορολογητέου εισοδήματος.

Σε ερώτηση ασφαλισμένου πώς από την 1η Ιανουαρίου με τις επερχόμενες ασφαλιστικές αλλά και φορολογικές αλλαγές οι ασφαλισμένοι θα έχουν κίνητρο για εργασία, όταν καλούνται να πληρώσουν συνολικά το 80% του εισοδήματός τους στο κράτος, ο κος Τσακίρης φέρεται να είπε, εάν το θεωρούν πατριωτικό, ας πάνε στη Βουλγαρία.  Η δήλωση αυτή προκάλεσε έντονες αντιδράσεις καθώς η προφανής αδυναμία της διοίκησης του Οργανισμού να δώσει λύσεις στην ασφυκτική πραγματικότητα, όπως τη βιώνουν χιλιάδες ελεύθεροι επαγγελματίες, είχε δημιουργήσει εξαρχής ένα έντονο κλίμα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!