Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Lifo]: Ο πρίγκιπας Χάρι ανέλαβε το Instagram του National Geographic και θέλει τις φωτογραφίες μας
[Lifo]: Ο πρίγκιπας Χάρι ανέλαβε το Instagram του National Geographic και θέλει τις φωτογραφίες μας

[Lifo]: Ο πρίγκιπας Χάρι ανέλαβε το Instagram του National Geographic και θέλει τις φωτογραφίες μας

Για πρώτη φορά, ο πρίγκιπας Χάρι ανέλαβε την διαχείριση του λογαριασμού στο Instagram του περιοδικού National Geographic

Ο πρίγκιπας Χάρι , που κάνει δεκαήμερη περιοδεία στην Αφρική, ανέλαβε τον λογαριασμό του National Geographic στο Instagram, κάτι που κάνει για πρώτη φορά κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Ο Χάρι θα είναι guest editor στη νέα καμπάνια «Looking Up» του περιοδικού στα social media, που στόχο έχει «να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τον ζωτικό ρόλο των δέντρων στο οικοσύστημα του πλανήτη, μέσα από την κοινοποίηση φωτογραφιών δέντρων από όλο τον κόσμο», ανακοίνωσε το Παλάτι.

Ο 35χρονος πρίγκιπας θα δημοσιεύσει εικόνες από φωτογράφους του National Geographic, οι οποίες «αναδεικνύουν τα ντόπια δέντρα και την κοινή μας ευθύνη στο να διατηρήσουμε αυτό που έχουμε και τόσο απελπισμένα χρειαζόμαστε για να επιβιώσουμε», προστίθεται στη ανακοίνωση.

Στην πρώτη του ανάρτηση ο νεαρός πρίγκιπας δημοσίευσε μια φωτογραφία που τράβηξε στο Μαλάουι. Σε αυτήν φαίνεται ξαπλωμένος στο έδαφος με την φωτογραφική μηχανή στραμμένη προς τον ουρανό.

Ο πρίγκιπας Χάρι όσο θα διαχειρίζεται τον λογαριασμό του National Geographic στο Instagram θα ζητήσει από τους 123 εκατομμύρια followers να κοινοποιήσουν και δικές τους φωτογραφίες από δέντρα.

«Γεια σε όλους! Είμαι τόσο χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να συνεχίζω την συνεργασία με το National Geographic και να διαχειρίζομαι τον λογαριασμό τους, έναν από τους αγαπημένους μου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!