Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Πού χιονίζει και πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες
[Lifo]: Πού χιονίζει και πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

[Lifo]: Πού χιονίζει και πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες

Συνεχής επιδείνωση του καιρού αναμένεται μέχρι το απόγευμα

Σε περιοχές της κεντρικής και δυτικής Μακεδονίας χιονίζει από το πρωί, ενώ νιφάδες ή χιονόνερο πέφτουν σποραδικά ακόμη και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Νωρίτερα, στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, η χαμηλή νέφωση δεν επέτρεψε την προσγείωση αεροπλάνου, που εκτελούσε την πτήση των 7.55 το πρωί από Αθήνα, με αποτέλεσμα το αεροσκάφος να επιστρέψει στην αφετηρία του. Τελικά η πτήση αφίχθη στη Θεσσαλονίκη στις 10.30 το πρωί, όταν οι συνθήκες το επέτρεψαν.

Συνεχής επιδείνωση του καιρού αναμένεται μέχρι το απόγευμα, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκονται 27 αποχιονιστικά μηχανήματα στη Θεσσαλονίκη, 10 στο νομό Χαλκιδικής, πέντε στην Πέλλα και τρία στις Σέρρες.

Λόγω της χιονόπτωσης και του παγετού, η κίνηση των οχημάτων σε τρία σημεία του οδικού δικτύου της Ημαθίας διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, απαραίτητη είναι η χρήση αλυσίδων στην επαρχιακή οδό Νάουσας-Τριών Πέντε Πηγαδιών, από το 8ο έως το 17ο χιλιόμετρο (χιονοδρομικό κέντρο), στην επαρχιακή οδό Νάουσας-Σελίου από το 10ο μέχρι το 19ο (χιονοδρομικό κέντρο) και στην επαρχιακή οδό Νάουσας-Ροδοχωρίου, από το 8ο έως το 14ο χιλιόμετρο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!