Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς την ερχόμενη εβδομάδα λόγω της γενικής απεργίας
[Lifo]: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς την ερχόμενη εβδομάδα λόγω της γενικής απεργίας

[Lifo]: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς την ερχόμενη εβδομάδα λόγω της γενικής απεργίας

Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς στην «Πανεθνική Ημέρα Δράσης» και την 24ωρη απεργία που έχουν προκηρύξει για την ερχόμενη Τετάρτη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη, 30 Μαΐου, τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινούνται από τις 9:00 π.μ. – 21:00. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται έως τις 10:00 π.μ., ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00. Σημειώνεται ότι στην απεργία θα συμμετέχουν όλες οι γραμμές Λεωφορείων του ΟΑΣΑ, συμπεριλαμβανομένων των γραμμών Express Αεροδρομίου.

Την ίδια μέρα, το τραμ θα κινείται μεταξύ 9:00 π.μ. – 21:00, ενώ δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει κανένα δρομολόγιο του Προαστιακού της Αθήνας, καθώς και κανένα δρομολόγιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε όλη την Ελλάδα λόγω 24ωρης απεργίας που εξήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών.

Επίσης την Τετάρτη δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο του Μετρό στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο, λόγω της 24ωρης απεργίας της Π.Ο.Σ.

Την Πέμπτη 31 Μαΐου τώρα, οι εργαζόμενοι σε λεωφορεία και τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία. Σημειώνεται ότι στην απεργία θα συμμετέχουν όλες οι γραμμές Λεωφορείων του ΟΑΣΑ, συμπεριλαμβανομένων των γραμμών Express Αεροδρομίου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!