Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Lifo]: Πώς να δείτε και να κατεβάσετε όλες τις προσωπικές πληροφορίες που έχει η Apple για εσάς
[Lifo]: Πώς να δείτε και να κατεβάσετε όλες τις προσωπικές πληροφορίες που έχει η Apple για εσάς

[Lifo]: Πώς να δείτε και να κατεβάσετε όλες τις προσωπικές πληροφορίες που έχει η Apple για εσάς

Σε έναν νέο ιστότοπο που άνοιξε σήμερα τις πύλες του μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένα όλα τα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία έχει συλλέξει η Apple όσο καιρό χρησιμοποιείτε τα προϊόντα της.

Στη νέα υπηρεσία της Apple θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε όλες τις πληροφορίες που σχετίζονται με το λογαριασμό σας, όπως το προφίλ του Apple ID, τις αγορές και τις λήψεις από το App Store, τις αγορές από το iTunes, τα μέσα και τα έγγραφα που έχετε αποθηκεύσει στο iCloud. Για την ώρα ο νέος δικτυακός τόπος Apple ID Data and Privacy είναι λειτουργικός μόνο στην ΕΕ, προκειμένου να επιτευχθεί πλήρης συμμόρφωση της εταιρείας με τον GDPR, ο οποίος τίθεται σε ισχύ τις επόμενες ημέρες.

Η Αμερική και άλλες χώρες θα έχουν πρόσβαση σε αυτήν την υπηρεσία στους ερχόμενους μήνες, αλλά για εμάς που βρισκόμαστε στην Ευρώπη είναι μια καλή ευκαιρία να μάθουμε όλα όσα γνωρίζει η Apple για εμάς ή ακόμα και να τα κατεβάσουμε και να τα αποθηκεύσουμε για χρήση εκτός σύνδεσης.

Για να δείτε τα προσωπικά σας δεδομένα ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα:

1. Πηγαίνετε στον νέο δικτυακό τόπο της Apple σχετικά με τα δεδομένα και την ιδιωτικότητα .

2. Συνδεθείτε με το αναγνωριστικό σας Apple ID.

3. Κάντε κλικ στο σύνδεσμο «Get Started» κάτω από την ταμπέλα «Get a copy of your data» και επιλέξτε «Select All» για την επιλογή όλων ή επιλέξτε τα πεδία μεμονωμένων επιλογών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!