Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | LIFESTYLE - MEDIA | [Lifo]: H πορνοστάρ που δίνει μάχη εναντία στο υποχρεωτικό προφυλακτικό εξηγεί γιατί η βιομηχανία αντιδρά
[Lifo]: H πορνοστάρ που δίνει μάχη εναντία στο υποχρεωτικό προφυλακτικό εξηγεί γιατί η βιομηχανία αντιδρά

[Lifo]: H πορνοστάρ που δίνει μάχη εναντία στο υποχρεωτικό προφυλακτικό εξηγεί γιατί η βιομηχανία αντιδρά

Η Tasha Reign είναι μια από τις πρωταγωνίστριες ερωτικών ταινιών που πάνε κόντρα στη νέα νομοθεσία

Ένα νέο μέτρο που πρόκειται να έρθει προς ψήφιση στην Καλιφόρνια το Νοέμβριο, θα απαιτήσει από ηθοποιούς σε ταινίες πορνό να φορούν υποχρεωτικά προφυλακτικό στη διάρκεια των γυρισμάτων. Το μέτρο έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις από την μεγάλη και επικερδή βιομηχανία η οποία ανθεί εδραιωμένη στη Καλιφόρνια. Μια 27χρονη, διάσημη στο χώρο έχει ξεκινήσει μια καμπάνια ενημέρωσης εναντίον του νόμου τον οποίο κατηγορεί πως θα παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα και θα περιορίζει την καλλιτεχνική της ελευθερία.

«Κάνω πράξεις όπου κυριολεκτικά δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω προφυλακτικό, είτε αυτό είναι πρωκτικό, είτε πρόκειται για διπλή διείσδυση, είτε πρόκειται για πολλαπλές ” λέει η Tasha Reign στην εφημερίδα Guardian. “Δεν μπορώ καν να φανταστώ που θα κάνω μια σκηνή με ομαδικό σεξ έτσι” προσθέτει και τονίζει πως δεν μπορεί καν να φανταστεί πως κάποιος θα της πει πώς να κάνει σεξ.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η πορνοστάρ, υπάρχουν επίσης πολλά υλικοτεχνικά εμπόδια για το μέτρο όπως το πώς θα εξασφαλιστεί ότι το ίδιο προφυλακτικό δεν θα  βρεθεί μέσα σε περισσότερες από μία πρωταγωνίστριες; Μερικά άλλα θέματα που θέτει έχουν να κάνουν με το πώς θα αλλάζουν προφυλακτικά οι ηθοποιοί κατά την διάρκεια των σκηνών και τι θα γίνεται όταν την ώρα ενός γυρίσματος ένα προφυλακτικά σπάσει.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!