Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Lifo]: Ο Πλακιωτάκης καλεί σε ακρόαση τους υπεύθυνους των πλοίων ΣΑΟΣ ΙΙ και ΣΑΟΝΗΣΟΣ μετά την ταλαιπωρία στη Σαμοθράκη
[Lifo]: Ο Πλακιωτάκης καλεί σε ακρόαση τους υπεύθυνους των πλοίων ΣΑΟΣ ΙΙ και ΣΑΟΝΗΣΟΣ μετά την ταλαιπωρία στη Σαμοθράκη

[Lifo]: Ο Πλακιωτάκης καλεί σε ακρόαση τους υπεύθυνους των πλοίων ΣΑΟΣ ΙΙ και ΣΑΟΝΗΣΟΣ μετά την ταλαιπωρία στη Σαμοθράκη

Σε ακρόαση καλεί ο υπουργός Ναυτιλίας τους υπευθύνους των πλοίων «ΣΑΟΣ ΙΙ» και «ΣΑΟΝΗΣΟΣ»

Σε ακρόαση καλεί ο υπουργός Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, τους υπευθύνους διαχείρισης των πλοίων ΣΑΟΣ και ΣΑΟΝΗΣΟΣ, που εν μέσω τουριστικής περιόδου προκάλεσαν την ταλαιπωρία στο λιμάνι της Σαμοθράκης .

Όπως ανακοινώθηκε το απόγευμα της Κυριακής, ο Γιάννης Πλακιωτάκης, καλεί σε ακρόαση για τη μη εκτέλεση των δρομολογίων των πλοίων «ΣΑΟΣ ΙΙ» και «ΣΑΟΝΗΣΟΣ» στη γραμμή Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη τους κατά νόμο υπευθύνους διαχείρισης.

Παράλληλα, τα έκτακτα δρομολόγια της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Σαμοθράκης με την Αλεξανδρούπολη θα συνεχιστούν και για την Δευτέρα και την Τρίτη, σύμφωνα με το υπουργείο.

Υπενθυμίζεται ότι εκατοντάδες επισκέπτες στο νησί της Σαμοθράκης βρέθηκαν εγκλωβισμένοι λόγω προβλημάτων με τα πλοία ΣΑΟΣ και ΣΑΟΝΗΣΟΣ.

Όλα ξεκίνησαν στις 6 Αυγούστου, όταν το πλοίο Σάος ΙΙ, που εκτελούσε τα δρομολόγια της γραμμής Αλεξανδρούπολη-Σαμοθράκη, παρουσίασε βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του και κρίθηκε αναγκαίο να επισκευαστεί.

Έτσι, την γραμμή εξυπηρετούσε μόνο το επιβατηγό Ζέφυρος, το οποίο δεν μπορεί να μεταφέρει οχήματα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!