Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Lifo]: To πιο μυστικοπαθές μέρος του πλανήτη μεγάλωσε πολύ και προκαλεί συζητήσεις
[Lifo]: To πιο μυστικοπαθές μέρος του πλανήτη μεγάλωσε πολύ και προκαλεί συζητήσεις

[Lifo]: To πιο μυστικοπαθές μέρος του πλανήτη μεγάλωσε πολύ και προκαλεί συζητήσεις

Το νέο timelapse της Google αποκαλύπτει πως η θρυλική Area 51 αναπτύσσεται συνεχώς

Είναι ένα από τα πιο μυστικοπαθή μέρη του πλανήτη και έχει γεννήσει χιλιάδες θεωρίες συνωμοσίας και θρύλους, τις οποίες ωστόσο οι αμερικανικές κυβερνήσεις σπεύδουν να διαψεύσουν κάθε φορά που «φουντώνουν».

Η βάση της Νεβάδα Area 51 επισήμως είναι ένα εργαστήριο και τόπος δοκιμής οπλικών συστημάτων και τεχνολογιών των ΗΠΑ, αλλά για κάποιους είναι το μέρος όπου κάτω υπό άκρα μυστικότητα, εξωγήινοι και Αμερικανοί συνεργάστηκαν για να αναπτύξουν νέες τεχνολογίες.

Η απομακρυσμένη τοποθεσία στην έρημο έχει περιφραχθεί από τα αδιάκριτα μάτια των πολιτών. Η περίπου 25 μιλίων ζώνης απαγόρευσης πτήσεων για πολιτικά αεροσκάφη επιβλήθηκε πάνω από τη βάση και στο έδαφος και το σημείο είναι απρόσιτο.

Παρόλα αυτά, ποτέ δεν χτίστηκε κάποια μεγάλη στέγη στην περιοχή, κάτι που θα έμοιαζε δικαιολογημένο αν οι ΗΠΑ ήθελαν να κρύψουν εξωγήινους, και η περιοχή είναι ελεύθερα ορατή από το διάστημα. Πρόσφατα, η Google επικαιροποίησε τα Google Maps της με time lapse που δείχνουν τις αλλαγές στον πλανήτη. Η  «Area 51» δεν αποτέλεσε εξαίρεση και το timelapse που δημοσιεύτηκε δείχνει πως μέσα σε 32 χρόνια, υπάρχει ανάπτυξη της κατασκευής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!