Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Πέτσας: Το στρατιωτικό υλικό ίσως αφαιρέθηκε σταδιακά από τη μονάδα στη Λέρο
[Lifo]: Πέτσας: Το στρατιωτικό υλικό ίσως αφαιρέθηκε σταδιακά από τη μονάδα στη Λέρο

[Lifo]: Πέτσας: Το στρατιωτικό υλικό ίσως αφαιρέθηκε σταδιακά από τη μονάδα στη Λέρο

Για την εξαφάνιση του στρατιωτικού υλικού από μονάδα του Πολεμικού Ναυτικού στη Λέρο, μίλησε σε ενημέρωση δημοσιογράφων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας

Για την εξαφάνιση στρατιωτικού υλικού από μονάδα του Πολεμικού Ναυτικού στη Λέρο , μίλησε σε ενημέρωση των δημοσιογράφων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

«Το βασικό ζητούμενο που ξέρουμε είναι ότι έγινε τώρα, αρχές Σεπτεμβρίου, η παράδοση-παραλαβή και ελέγχθηκε το υλικό όπου βρέθηκε ότι υπάρχει απώλεια. Η προηγούμενη πλήρης καταγραφή είχε γίνει το προηγούμενο έτος. Άρα, όλο αυτό το χρονικό διάστημα και ιδίως από τον Ιανουάριο του 2019 μέχρι το καλοκαίρι του 2019 φαίνεται από τις ενδείξεις ότι μπορεί να έχει υπάρξει η απώλεια του υλικού και μάλιστα δεν θα είναι μόνο μια φορά», τόνισε ο κ. Πέτσας.

Αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο σταδιακής αφαίρεσης του υλικού, ο κ. Πέτσας εξήγησε πως αυτό είναι πιθανό σενάριο, κρίνοντας από το εξαφανισμένο υλικό. Μεταξύ των εξαφανισμένων πυρομαχικών είναι αντιαρματικά, χειροβομβίδες, οπλοβομβίδες και σφαίρες, ενώ φαίνεται να λείπει και βραδύκαυστο φιτίλι.

«Είναι ένα πραγματικά σοβαρό περιστατικό, το ανέδειξε αυτή η κυβέρνηση κάνοντας τη σχετική απογραφή» ανέφερε ο κ. Πέτσας και αποκάλυψε ότι υπάρχουν «βάσιμες ενδείξεις ότι δεν πρόκειται για λογιστικό λάθος στην καταγραφή αλλά για απώλεια που οφείλεται σε αφαίρεση, κατά πάσα πιθανότητα κλοπή».

«Σε όσους κάνουν πολιτική σπέκουλα φαίνεται πως η αφαίρεση έγινε σε προγενέστερο χρόνο», είπε χαρακτηριστικά.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!