Δευτέρα, 21 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Lifo]: Πέθανε ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Βασιλάκης, ο ιδρυτής της Aegean
[Lifo]: Πέθανε ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Βασιλάκης, ο ιδρυτής της Aegean

[Lifo]: Πέθανε ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Βασιλάκης, ο ιδρυτής της Aegean

Πέθανε σε ηλικία 78 ετών ο Θεόδωρος Βασιλάκης, ένας από τους μεγαλύτερους επιχειρηματίες της χώρας, ιδρυτής και βασικός μέτοχος της Aegean Airlines.

Ο Κρητικός επιχειρηματίας ήταν ο ιθύνων νους πίσω από την επιτυχία των αερογραμμών Aegean και Olympic Air αλλά και της εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων Autohellas – Hertz.

Μεταξύ άλλων, ο Θεόδωρος Βασιλάκης υπήρξε ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Παράλληλα με την ανάπτυξη της Aegean, τα τελευταία χρόνια είχε αφοσιωθεί στην προώθηση της χώρας ως προορισμός των γκόλφερ δημιουργώντας το τουρνουά «Aegean Airlines Pro – Am».

Η επιχειρηματική του δραστηριότητα ξεκίνησε στο Ηράκλειο το 1961 και στα 57 χρόνια της σταδιοδρομίας του δημιούργησε χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Τη βαθύτατη θλίψη για την απώλεια του ιδρυτή και προέδρου της Aegean Airlines, Θεόδωρου Βασιλάκη εκφράζουν με ανακοίνωσή τους το Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι της εταιρείας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«To Διοικητικό Συμβούλιο και οι εργαζόμενοι της AEGEAN εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την απώλεια του Ιδρυτή και Προέδρου της εταιρίας μας, Θεόδωρου Βασιλάκη. O Προέδρός μας ήταν για όλους μας η πηγή έμπνευσης από την πρώτη πτήση, τον πρώτο μας επιβάτη μέχρι σήμερα. Οι αξίες που πρέσβευε, όσο και το όραμά του θα συνεχίσουν να μας οδηγούν.

Ο Θεόδωρος Βασιλάκης έφυγε από τη ζωή, σήμερα Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018, σε ηλικία 78 ετών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: LIFO

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!